Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniony

czy moge jej ufać??

Polecane posty

Gość zraniony

moja kobieta poznała faceta z którym się spotyka na tzw. rozmowy on nieszczęśliwie zakochany otwarty mówi że dobrze się z nim jej rozmawia , my mamy problemy i rozmowy są na tematy uczuciowe ,oczywiście sprawa wyszła na jaw przez sms , więc zadzwoniłem do niego on zaczął mi mówić o tym , że musze się starać o nią i poprostu n ogi mi się ugieły , spotkała się z nim z tego co wiem od ponad miesiąca trzy razy .. i nie doszło do niczego , widujemy się bardzo rzadko ponieważ dzieli nas kilkaset kilometrów , czy ja mogę jej ufać czy zapewnienia mojej jeszcze dziewczyny są prawdziwe ? nie wiem nie jestem pewien tego... kocham ją nad życie jestem w stanie uwierzyć w to co mówi ale czy to dobre ona powiedziała że nie spodka się z nim już a ja jej wybaczyłem , uwierzyłem bo ją kocham nad życie.. pomocy

moke koleżanki też mają kolegów, z którymi się spotykają na tzw rozmowy tzn oni własnie się zwierzają jak mają jakieś problemy, sa nieszczęsliwie zakochani itd i nie ma w tym nic złego aczkolwiek nie ma na nic reguły, trzeba pamiętać o tym, może się teoretycznie tak zdarzyc, że taki nieszczęsliwie zakochany w innej nagle zakocha się w Twojej dziewczynie a ona w nim, dodam tylko, że jeżeli rzeczywiście mieszkasz kilkaset kiometrów od niej to rzeczywiście powinieneś o nią zadbać.

Gość zraniony
wiem dbam o nią , może kiedyś nie byłem taki opiekuńczy,ale zrozumiałem to , powiedziała mi o wszytkim tak mi się wydaje mimo takiego ciosu ufam jej na tyle żeby starać się o to ale dlaczego mi o tym nie powiedziała ??

Gość wania z drągiem za pociągiem
nie ufaj jej baby tak mają że niby kolega a zaraz się w nim zadurzy i sama nawet nie będzie wiedziała kiedy pomyśl sam wyżala się innemu facetowi o problemach z tobą od tego tylko jest mały kroczek by ja przytulił pocieszył i przeleciał

Gość jlhlgjdflgfgluisror
hej:) ja mam masę kolegów z którymi rozmawiam o uczuciach. Oni zwierzają się mi a ja im. Ale nie zakochujemy się w sobie od tego. Ja po prostu lubię chłopaków, nawet bardziej niż dziewczyny. Ale jak się kogoś kocha to nawet bardzo osobiste rozmowy z przyjaciółmi nie wróżą rozstania, zdrady itp.

Gość Zuzia2010
postaw sie twardo albo ty, albo on Co ona wybierze? i już sytuacja będzie jasna.

Gość TH is IT PR
chce ją posiąść