Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matat

jak odwiedzam dziewczyne ona wychodzi do innego pokoju

Polecane posty

Gość matat

jestem z moja dziewczyna juz 3 lata, odwiedzam ja u niej w domu kilka razy w tygodniu. gdy siedze u niej w pokoju, zdarza sie ze ona wychodzi do duzxego pokoju i siedzi iles minut ze swoja mama i gada, albo cos. czasem tez jak do niej przychodze to ona se siedzi przed komputerem. a na mnie zwraca mala uwage. czy to znak ze nasz zwiazek sie rozpada? czy powinienem go zakonczyc?

Gość wania z drągiem za pociągiem
to znak że jesteś nudny

Powinieneś z nią porozmawiać, a nie od razu kończyć związek - chyba, że tego właśnie chcesz. Rozmowa jest podstawą związku, inaczej nic się nie osiągnie.

Oba cie wyraznie lekcewazy....porozmawiaj z nia, sprobuj sie dowiedziec, dlaczego tak postepuje. W zadnym wypadku nie powinies tolerowac takiego zachowania i udawac, ze cie to nie rusza.

Gość matat
ale czy u was tez sie tak czasem zdarza? niby jak sie ma goscia to sie go nie zostawia w pokoju samemu, ale skoro tak dlugo sie znamy moze ona mysli ze ja nie jestem juz gosciem...i spowszednialem/1

Gość a może ona wychodzi
żeby się wypierdzieć, bo przy Tobie sie wstydzi hmm?

Co to znaczy "spowszednialem"? czy to daje jej prawo do niegrzecznego zachowania? Nie powinna cie samego zostawiac na dluzej, a juz na pewno nie powinna siedziec przy kompie, kiedy ja odwiedzasz. Jej zachowanie jest chamskie i tyle.

Gość matat
spowszednialem w sensie traktuje mnie jak "osobe z rodziny", ze nie musi mnie zabawiac kilka godzin tylko kazdy robi co chce.

Gość matat
??

Gość a kto to wie
matat spowszednialem w sensie traktuje mnie jak "osobe z rodziny ", ze nie musi mnie zabawiac kilka godzin tylko kazdy robi co chce. bzdura:)

mysle ze powinienes o to zapytac swoja dziecwzyne. ale bardzo mozliwa jest opcja tego że spowszednialeś. i juz nie traktuje cie jak osobe ktora trzeba ciagle zabawiac i traktować gościa. ja tez tak mialam ze swoim byłym ze na poczatku jak przychodził to ciagle z nim siedzialam, gadalam, jak wychodzilam to na chwile. a potem to juz czesto zajmowałam sie swoimi sprawami nawet jak on byl u mnie.. zreszta nawet jak pzrychodza do mnie moje przyjaciolki to czasem kazda sie zajmuje swoimi sprawami, i tez sobie wychodze. ale jak dalsze kolezanki to wtedy siedze z nimi, bo nie wypada inaczej. jak sie jest z kims blizej to znikaja pewne zachowania i myslenie "nie wypada". i bardzo mozliwe ze Twoja dziewczuna ma takie własnie podejscie. ale to nie jest pewne.. wiec najlepiej zebys z nia o tym pogadał, bo jesli takie własnie pdopejscie ma to nie jest nic złęgo, i mysle ze powinna ci sie wtedy do tego przyznac.. i powiedziec ze nie traktuje cie juz jak zwykłego goscia. tylko czasem wrecz jak domownika.

Gość szaliczek
no wlasnie, ja tez tak mam ze im dluzej kogos znam, im jestem z im blizej tym czuje sie na luzie, i nie cuzje obowiazku zabawiania go non stop.... wlasnie tak jak innych domownikow, razem cos robimy, potem kazxdy zajmuje sie czyms innym to przychodzi z czaem...

Gość nigdy nie podam swojego nicku
to znak, ze brak jej kultury po prostu :o

Gość matat
to brak kultury czy norma po pewnym czasie?

Gość totalna porazka...
dziewczyna faktycznie nie zachowuje sie zgodnie z przyjetnymi normami... ale dlaczego Ty ja wiecznie odwiedzasz w domu?? nie mozecie gdzies wyjsc, umowic sie na miescie? :o