Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akuuukuu

przesrane zycie na swoje życzenie

Polecane posty

Gość akuuukuu

znajoma niby mądra i wykształcona kobieta ma 33 lata, jest panną i albo ma pecha do facetów albo tacy ją pociągają, bo zawsze wiąże się albo z alkoholikami, albo rozwodnikami, albo żonatymi w separacji, którzy w rezultacie wracają do żon i dzieci, kilka lat temu z jednym już miała brać ślub i okazało się, że zrobił dziecko innej a kilka miesięcy temu związała się znów z jakimś nadużywającym i wczoraj był jego pogrzeb, bo utopił się po pijaku miał ok 35 lat czy wykształcone kobiety takie jak ona mają nasrane w głowach ? czemu wiąże się z takimi elementami, albo rozbija cudze rodziny ? nie dziwię się, że ma takie przesrane życie, jest sama i na pewno nieszczęśliwa

nie mierz wszystkich jedna miara nosz kurwa....znam sporo osob wyksztalconych, ktore sa w szczesliwych wnioskach...moze to nad nia ciazy jakies fatum

Gość akuuukuu
nie mierzę wszystkich tak samo, ale może już się jej w łebie przewraca z tej mądrości, a raczej głupoty sama sobie robi krzywdę

Gość andie
pogadaj z nią, już pewnie po tylu przejściach z facetami nabrała choć trochę dystansu i się zastanowi nad kolejnym związkiem

Gość akuuukuu
ma piękny dom, samochód i super pracę i co z tego ? lepiej być biednym, ale szczęśliwym

Gość co za tematttt
ja pierdole.... tobie to cyba inteligencji brak... co za stereotyp.... znajdź czas i spójrz na związku tych mniej wykształconych.... są tak samo różne.... zresztą... zajmij się swoją dupą....

Gość akuuukuu
moja dupa jest szczęśliwa od wielu lat a to ją dupa swędzi i sama nie wie czego w życiu chce można się sparzyć raz albo dwa a nie kurwa 10 ! to świadczy o jej głupocie

Gość dominikzet
bo niektórym od nadmiaru kasy ludziom się w łebach przewraca i szukają mocnych wrażeń na głupote nie ma lekarstwa

Gość ab7
widać jak lubi tak ma

Gość jakaś new
widać ,że naprawdę jakiś fatum jest nad nią

Ja jestem wykształcona i od ponad 12 lat pozostaję w szczęśliwym związku. Moja przyjaciółka jest wykształcona i ma "szczęście" do wykolejeńców. Coś jest w pewnym typie kobiet, co przyciąga do nich pewien typ mężczyzn.

Gość akuuukuu
zwykła dziwka