Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony stołeczek

luźny temat dla wszystkich przyszłych mamuś.

Polecane posty

Gość zielony stołeczek

Dziewczyny oglądacie rzeczy dla dzidziusiów na allego? Wklejajcie tu linki rzeczy (łóżeczka, wózki, przewijaki, ubranka itd) które waszym zdaniem są godne uwagi. Ja znalazłam coś takiego: http://allegro.pl/item1124067576_kolyska_simplicity_coneco_3_w_1_feretti_gratis.html Mam ciasną sypialnie i takie coś pasowałoby mi idealnie. Później jak dziecko zacznie podciągać się do siadania kupiłabym łóżeczko turystyczne. Co myślicie?

Gość zielony stołeczku
ładna ta kołyska i pewnie bardzo przydatna, ale wystarczy góra do 3 miesięcy, jak dla mnie to byłby zbyt duzy wydatek na tak krótki okres czasu

Gość zielony stołeczek
Prawda, ze trochę sobie kosztuje, ale sobie policzyłam to tak, ze potem ją sprzedam za jakieś 200 zł dołożę 100 i kupię łóżeczko więc nie będę na tym specjalnie stratna szczególnie, że nie będę już kupowała karuzeli nad łóżeczko. Liczę ze ta kołyska starczy do 4-5 miesięcy.

Gość ojjojoj
luźny to może być stolec :P

Gość samanta21
Śliczna kołyska,ale długo dzieciaczek w niej nie pośpi.

Gość samanta21
Ja bym kupiła od razu łóżeczko turystyczne. Bo nie wiadomo czy tak szybko sprzedaż potem tą kołyskę.

Fajna kołyska ale ja osobiście bym jej nie kupiła, uważam że tradycyjne łóżeczko jest najlepsze, bo późńiej i tak planujesz kupić turystyczne które ma takie rozmiary jak normalne drewniane, więc na to samo Ci wyjdzie, a w turystycznym są do duuu*py materace. Oczywiście to /twoja decyzja. pozdrawiam

Gość ja jestem zdania ze
kupując dziecku łóżeczko turystyczne zamiast normalnego drewnianego to tak, jakbys sobie kupiła materac dmuchany zamiast łóżka

Gość zielony stołeczek
Ja już się na tą kołyskę zdecydowałam więc raczej mnie nie odwiedziecie od tego pomysłu :) Ale nikogo nie namawiam.

Gość zielony stołeczek
Co do łóżeczek to miałam dla starszego dziecka drewniane i tak się obijało o szczeble, że kupiłam w końcu turystyczne, włożyłam dodatkowy materacyk i sprawdziło się dobrze. Niestety łóżeczko turystyczne się rozleciało, a drewniane sprzedałam i na pewno już więcej nie kupię.

Gość ja jestem zdania ze
kołyska super, jak nie szkoda ci kasy na 3 miesiące do kupuj, może uda ci się sprzedać, choc ja za uzywaną dałabym najwyżej 100zł, moje dziecko miało tych samych rozmiarów uzywaną i po 2,5 miesiącu musiałam ją przeniesc do łóżeczka, bo dziecko źle się w niej czuło

Gość ja jestem zdania ze
a do łózeczka kupuje się ochraniacze na szczebelki żeby się nie obijało

Gość zielony stołeczek
Ta kołyska jest bardzo duża. Widziałam ją już na żywo. Jest większa niż gondole wózka. Przecież 3,4 miesięczne dziecko na pewno nie będzie miało tam ciasno. Problem stanowi tylko etap kiedy dziecko zaczyna się wiercić i podciągać, ale to gdzieś koło 4, 5 miesiaca.

Gość zielony stołeczek
ochraniacze miałam oczywiście ale jakoś dziwnie je odchylało. Może tylko z mojego dziecka był taki wiercipięta, tego nie wiem. A kołyskę ja na pewno kupię. Prosiłabym o wklejanie linków do różnych rzeczy do wyprawki.

Gość ja jestem zdania że
moja córka nie wyrosła z kołyski, ale po ukończeniu 2 miesięcy zaczęła interesowac się światem i kołyska za bardzo ją okalała, żle się w niej czuła i płakała, wolała otwartą przestrzeń, ale każde dziecko jest inne

Gość luźny temat
tak luźny temat jak wasza pochwa po porodzie :D