Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akuuukuu

kobieta która wize sie z żonatym i dzieciatym facetem i rozbija małzeństwo

Polecane posty

Gość akuuukuu

to zwykła szmata !!! znam taka jedną i nie mówię tu o sobie na szczęście facet się opamiętał i ją olał i wrócił do żony i dzieci jak można wpierdalać się w cudze małżeństwo wiedząc, że facet ma rodzinę ? czemu nie szuka kawalera ? w końcu została wyruchana przez niejednego i została sama i dobrze takiej na nic dobrego nie zasługuje

Gość a dlaczego ona ma sie martwic
o rodzine potencjalnego kochanka skoro tenze facet ma swoja zone w doopie?

Gość atyyycoo
a ty co????zazdrościsz?!!! Jesteś żałosna i tyle! Ciebie to chyba nikt nie chce i żal ci doopę ściska!

Gość akuuukuu
czy ty jestes pojebana czego tu zazdrościć tego że jest szmatą rozbijającą cudzą rodzinę pojebało cię ? chyba to o tobie pisze skoro jej bronisz

Gość akuuukuu
to ona nie jest nic warta, bo łapie samych alfonsów, rozwodników albo żonatych zwykła zdzira której porządny facet nie chce

Gość komentator EUROPYCHA 2010
bo najlepsi faceci są już żonaci? ;)

Gość Lucjana30
Porządny może i nie ... ale ten żonaty i dzieciaty tak ... zatem musi być sporo gorszy od niej ...:O

Gość akuuukuu
facet zawsze myśli fiutem, ale kobieta powinna myśleć głową !!! czy ona by chciała żeby jej małżeństwo się rozpadło i żeby mąż ją zostawił i dzieci nie rób drugiemu co tobie nie miłe !

Dla mnie taka kobieta, jeżeli zobiła to oczywiście świadomie (wielu facetów nie do końca mówi prawdę nt swojego stanu cywilnego) nie przedstawia żadnych wartości. To samo ten facet. Bo jak nazwać faceta, który ma żonę i dzieci a w ogóle nie myśli mózgiem i nie liczy się z konsekwencjami tego co robi?

zawsze sie jakas dzifffeczka trafi, co nikomu nic przed ołtarzem nie przysięgała... więc to zonki wina, ze sobie takiego skurwiela za męża wzieła :D

Gość mgielka1
nie macie racji.nie popieram tego ale co jesli facet nie jest ssczesliwy ze swoja zona.ja mialam meza i go zostawilam bo nic nas nie loczylo oprocz dziecka ale mloda jestem i szkoda zostac razem tylko dlatego zeby sie poswiecic i zyc z dnia na dzien.on mial zone ktora misala mu w smsach ze ma raka wykorzysywala dzieci zeby wrocil jkakie to jest chore.nie ponizajcie sie tak.przez cale malzenstwo mu gadala ze chce sie rozwiesc a on raz jej powiedzial chce teraz rozwodu i koniec.z poczatku moze mysliciez ze jestem glupia i naiwna ale i jego rodzina ma taka sama opinie o niej.zreszta nie dba za bardzo o swoje dzieci.za duzo seriali brazylijskich oglada i ciegnie pomysly.31 lat i zeby pisac ze ma raka i to w smsie to k....przesada.i nie ma bo chcial pogadac z jej lekarzem i nagle ozdrowiala.tyle co ja przeszlam z nia....wcale sie nie dziwie ze ja zostawil.jego dzieci mnie lubia i jest zazdrosna powinna sie cieszyc ze dbam o jej dzieci bo rownie dobrze moglabym je wykorzystywac i byc nie mila dla nich.zostawil jej mieszkanie placi dobrze na dizeci i malo jej w dupie.i na dodatek gada ze zly ojciec.chore jakby byl zly to by nie placil i by nie zabieral dzieci a tak ma lepszy kontakt z nimi jak byl; znia.uciekal tylko do pracy i co mial z nia zostac bo matka jego dzieci ludzie opamietyacjcie sie.mam taka kolezanke ktora jej mama zostala i jej ojcem dla poswiecenia i ma do nich zal bo jej zrabali zycie i dziecinstwio.

Gość a dlatego.
Szuka kawalera,jak najbardziej,tylko takich zdzir nie chcą wolni faceci jedynie żonaci na bzykanko z doskoku,kochanką być najłatwiej ,trudniej faceta zdobyć na życie,seks to tylko seks,można go uprawiać z byle kim.

Gość Tylko, że nie zawsze
chodzi o seks

Gość a dlatego.
Rzeczywiscie nie chodzi o seks,szczególnie kochance:D Facet z kolei szuka odskoczni od codziennego życia,pobawi się,pocieszy,ktoś pogłaska po główce,nie ma obok rodziny,obowiązków,przed kochanką można udawać kogoś kim się naprawdę nie jest i spędzić miło czas,tylko z czasem kochanka może zamienic się w żonę i okazuje się,że już nie jest tak pięknie jak było wcześniej:D