Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa675\

chłopak którego kocham pojechał dzis do zamknietego zakonu!

Polecane posty

Gość onaaaaaa675\

to była długa historia najpierw chodzil do seminarium zrezygnował z niego dla mnie ale ja mialamn juz chlopaka,on czekał na mnie od zawsze kiedy wczoraj napisałam do niego bo rozstałam sie z tamtym chlopakiem i chciałam byc z nim żeby sie spotkac pogadac to ten mi mowi ze jedzie dzisiaj do zakonu zamkietego i bedzie zakonnikiem..;( masakra totalna w,łasnie napisał mi pozegnslnego sms; Do zobaczenia kiedyś tam;* zawsze bede cie kochał , żałuje tylko ze nie odwzajemniłas mojego uczucia,wybieram tą drogę bo nie moge tak dluzej zyc, w domu Boga jest dla mnie miejsce , a tobie zycze duzo szczescia,badz szczesliwa..zawsze bede cie kochał i pamietał aniołku żegnaj;( poczym probowałam sie dodzwonic ale juz za pozno mial tel wyłaczony .

Gość onaaaaaa675\
Uff.Ten upał daje mi się wyraźnie we znaki. Co ja już wypisuje.W temacie miało być "do zamkniętego zakładu":):)

Gość onaaaaaa675\
podszyw..

Gość lkhgf
tak właśnie można zmarnować szanse w zyciu. aLE ty jesteś i tak bez serca, wiedzialaś ze ten cie kocha, byłaś z innym a teraz jak sie rozstaliście to na bezczela chciałaś iść w ramiona których kiedys nie chciałaś, nieładnie!

Gość sypnę sobie bluźnierstwem
ja bym dalej próbowała, dowiedziała się gdzie ten zakon i jakiś list mu wysłała czy coś zawsze mógłby odejść, ale popatrz zrezygnował dla ciebie już wtedy z seminarium, a widać że Bóg jest dla niego bardzo ważny, ale jednak wybrał wtedy ciebie, kochał cię na 100% a ty to zmarnowałaś? :O