Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llolliipooooppppppppppppppppp

Czy jest wam głupio gdy wasza koleżanka mizia się przy was ze swoim chłopakiem?

Polecane posty

Bo ja jestem samotna i jest mi głupio gdy widzę jak koleżanka mizia się ze swoim chłopakiem a ja siedzę obok sama i nie wiem w którą stronę patrzeć i co robić...

Gość np. ze szklanki
a co to znaczy miziać?

No całują się, przytulają, koleżanka siada chłopakowi na kolana itd. Czy oni nie widzą, że niezręcznie się wtedy czuję...Mogliby postawić się w mojej sytuacji...Jest mi tymbardziej przykro bo sama nie mam chłopaka...

Gość np. ze szklanki
Jesteś zazdrosna czy wstydzisz się że oni się pieszczą

No jest mi poprostu głupio. Nie wiem gdzie mam się patrzeć: czy chamsko na nich czy w przeciwną stronę i udawać że nie widzę...Czy oni nie mogą tego robić kiedy są sami?

Gość np. ze szklanki
ignoruj ich albo zawstydź patrząc się na nich

A to już nawet nie chodzi o to czy samotna czy nie. Bywało tak, że mój szwagier razem ze swoją żoną (jeszcze przed ślubem), siedzieli sobie z nami i w pewnym momencie zaczynali się całować :o my z mężem (wtedy jeszcze chłopakiem :P) nie bardzo wiedzieliśmy gdzie spojrzeć w takiej sytuacji. Jeżeli okazywać sobie takie "zaawansowane" czułości to tylko jak jest się sam na sam i tyle. I z reguły tacy uczuciowi ekshibicjoniści (co to wszystkim na każdym kroku pokazują jak mocno się kochają) po jakimś czasie się rozchodzą.

Gość goodies
nienawidzę takich sytuacji, bo czuję się jak piąte koło u wozu. dlatego albo umawiam się jedynie z nią bez obstawy faceta, albo w ogóle 🖐️