Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmar z ulicy wiązów*

Horror w ciąży?

Polecane posty

Oczywiście chodzi o gatunek filmowy. Obecnie w kinach grany jest " koszmar z ulicy wiązów", miałam się dzisiaj wybrać z przyjaciółkami na ów film, ale zastanawiam się czy jakieś gwałtowne negatywne emocje i poczucie strachu nie wywoła u mnie komplikacji, bo jestem w ciąży. To może głupie, ale tak intensywnie zaczęłam o tym myśleć, że sama już nie wiem.

Gość nie polecam
widziałam ten film, beznadziejny, co najwyżej zanudzisz się na nim

Jak to beznadziejny, ja słyszałam, że właśnie super jest i między innymi dlatego chcę się na niego wybrać. To już sama nie wiem, może jednak lepszy będzie Shrek, bo też nie widziałyśmy.

Gość nie polecam
wiadomo że jednym się podoba, innym nie, trzeba samemu zobaczyć:)

ja to nie moglam, acz chcialam, ogladac horrorow, poniewaz pozniej snily mi sie glupoty;) i tylko dlatego unikalam;) za to goladalam jakies glupie komedie romantyczne;)

Gość ewra erwa
jak byłam w ciąży to miałam ten sam dylemat ! Zapytałam ginekologa i powiedzieział ze to zalezy od kobiety , gwałtowana emocja moze pobudzić skurcz macicy , a ze sie srałam ze wszystkim strasznie w ciąży to i horrorów nie ogladałam :)

Gość no co Ty .....
ciężkiej muzyki też nie słuchaj bo to szkodzi ;) coś mi tu ewą sowińską zajechało :P tą co twierdziła, że Tinky Winky jest homo :D