Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvcvvxvccxcvxcv

Mam dwadzieścia lat, nigdy się nie całowałam, jestem dziewicą

Polecane posty

Gość cvcvvxvccxcvxcv

Zastanawiam czy i kiedy stracę dziewictwo

Gość sypnę sobie bluźnierstwem
przede mną też ;) nie martw się ja jestem dumna ze swojej cnoty nigdy nie byłam rozpierdzieloną gówniarą jakich na pęczki czuj się wyjątkowa :)

Gość enter sandwoman
A jesteś z tego dumna czy Ci to przeszkadza? :classic_cool: No i pytanie - czy nigdy tego nie robiłaś, bo nie poznałaś nikogo wartościowego/nie chciałaś czy dlatego, że nikt Cię nie chciał :P

ja mam 26 lat i nigdy nie mialem dzewczyny i tez mi z tym zle ale musze z tym zyc :o

Gość enter sandwoman
Osobiście uważam, że dziewictwo jest mocno przereklamowane...

Gość sypnę sobie bluźnierstwem
ja nie chciałam, bo nie spotkałam tego jedynego i po prostu nie szukałam na siłę tak jak większość idiotek żeby mieć to już za sobą

no dobra w wieku 20 grzeczne dziewice a w wieku 40 bedziecie sie dymac dzien i noc z kim popadnie

Gość cvcvvxvccxcvxcv
Całe życie byłam zakompleksiona (powoli z tego wyrastam), co skutecznie ograniczło moje kontakty z innymi ludźmi (np wyjścia). Mam swoją paczkę znajomych, ale nic poza tym

Gość 4357jhrjmd
to swidczy o tobie ze jestes porzadna dziewczyna nie robisz tego z byle kim,, tylko ze w dzisijeszych czasach trudno o przadnego faceta

Gość estranged
też tak mam :(

Gość cvcvvxvccxcvxcv
Nie czekam na księcia na koniu, tego jedynego, czy swoją drugą połówkę, bo w to nie wierzę

bo nie spotkałam tego jedynego i po prostu nie szukałam na siłę tak jak większość idiotek żeby mieć to już za sobą Pff, co za roznica czy to bedzie ktos przypadkowy czy 'ten jedyny' i tak kazdy facet chce tylko wlozyc i zaspokic swoje potrzeby, czy to bedzie ten jedyny czy przypadkowy. Naiwne cnoty nie potrafia sie przyznac ze sa pasztetami i nikt ich nie zechcial

Gość enter sandwoman
Uważasz wszystkie nie-dziewice za idiotki? Oczywiście, gdy ktoś szuka na siłę, bo wstydzi się dziewictwa albo czuje presję społeczną, to ma coś z głową, ale nie generalizujmy. Ja np. straciłam dziewictwo rok po tym, jak przestał grozić za mnie prokurator :P, w ogóle tego nie żałuję i nie mam problemów na tle seksualnym, więc... ;) Co do Ciebie zaś - wszystko jest ok, nie przejmuj się tym ani nie przechwalaj, poczekaj, aż będziesz gotowa, bo wśród 20-latek dziewictwo wcale nie jest rzadkością. Dziwniejsze jest to, że nie masz jeszcze żadnych doświadczeń z facetami, nawet pocałunków, chociaż i w tym przecież nic złego ani chorobliwego.

Gość cvcvvxvccxcvxcv
Z kimś przypadkowym nie poszłabym do łóżka, przynajmniej nie w tym wieku. Ohyda

Gość enter sandwoman
Marlboro, przestań pierniczyć, bo nie masz racji - mówię to ja, kobieta, na podstawie swoich doświadczeń i obserwacji. Współczuję podejścia/doświadczeń (odpowiednio jeśli jesteś facetem/babką).

to jaka jest kurwa roznica pomiedzy 'tym jedynym' a 'tym przypadkowym' ?? Tamten drugi Cie kocha a jak to sie przelozy na seks? Nijak kurwa bo bedzie Cie pierdolil tak samo jak ten przypadkowy!

Gość enter sandwoman
Marlboro, jesteś prawikiem? :classic_cool:

Gość enter sandwoman
W takim razie współczuję doświadczeń z mężczyznami :(

Gość cvcvvxvccxcvxcv
Hahaha Marlboro. Jedna z różnic to taka, że nie brzydzę się kogoś, kogo dobrze znam 🖐️ I skoro decyduje się na seks to jest moja świadoma decyzja, a nie chcica po upojeniu alkoholowym

Co ty mozesz o mnie wiedziec? Nie jebalam sie z pierwszym lepszym jesli o to ci chodzi. wytlumacz mi laskawie w takim razie na czym polega ta kolosalna roznica!

Gość Veronixa
Niech zgadnę! Czekasz na Billa z Tokio Hotel??:):):) Też tak miałam:):)❤️

Gość cvcvvxvccxcvxcv
"Nie j**alam sie z pierwszym lepszym jesli o to ci chodzi." Zdecyduj się, bo ciągle mówisz co innego

Gość enter sandwoman
Na tym, że seks to nie tylko bliskość fizyczna, ale i psychiczna. Między partnerami tworzy się więź. Jeśli facetowi zależy na kobiecie (i to bez względu na to, czy jest jej przyjacielem, czy chłopakiem), jest z reguły w stosunku do niej opiekuńczy, czuły, troskliwy. Oczywiście, można też przeżyć szybki numerek z pociągającym nieznajomym, który będzie wielce satysfakcjonujący pod względem fizycznym (czasem to wystarcza), ale różnica jakościowa jest wg mnie nieporównywalna.

Gość nie podam nicka

Gość nie podam nicka
Mam prawie 21 lat i wciaz jestem dziewica. Nie spotkalam zadnego odpowiedniego faceta, a nie mam zamniaru przespac sie z pierwszym lepszym. Lodow tez nie krecilam jesli by byly jakies pytania ;)