Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Youghurt peach

Mój chłopak jedzie na wakacje sam z kumplami i kilkoma dziewczynami... Pozwolic?

Polecane posty

Gość Youghurt peach

Chłopak zapytał mnie kilka dni temu czy nie miałabym nic przeciwko żeby on sobie pojechał na wakacje na tydzien z kumplami gdzies w góry. Pomyślałam że takie osobne wyjazdy są budujące dla związku wiec powiedziałam ze ok niech jedzie tylko musi codziennie dzwonic :). Dziś rozmawaiałam z jego kumplem z którym chce jechac i dowiaduje sie ze nie wiadomo czy wyjazdu nie przesuna bo jakas Kaśka akurat ma jakies pilne sprawy w nastepny weekend. Podpytałam i okazało sie ze oni jada tak: mój chłopak, 2 jego kolegów i 3 koleżanki nowo poznane miesiac temu na dyskotece na która tez nie poszłam a był na niej sam mój chłopak. Co robic? Mam do wyboru jechać z nimi bo maja miejsce (jada 2 autami) i wyjsc na zazdrosna dziewczyne? Dodam że nie znam sie za bardzo z tym towarzystwem. Pozwolic mu jechac samemu i stresowac sie co on tam robi... Na moje pytanie co to ma znaczyc ze z jakimis dziewczynami jada on odpowiedział ze to w ostatniej chwili wyszło i ze on je tylko raz widział wtedy na dyskotece... Coś kręci jak nic.

Gość masakra z tymi gimnazjalistami
po ile macie lat? 15 :o

Gość Youghurt peach
:D nie... 20 lat mamy.

Gość fajna?
3 dupy poderwali na dysce i ty mu nada wierzysz??? buahaha ja b ym kopnela go w duupee

Gość Delicja90
Lepiej jedź.

nie ma innej opcji-albo jedziesz z nimi albo on zostaje...skoro ma dziewczyne,to niech sie zachowuje jak czlowiek zajety..jak chce balowac,to droga wolna

Gość masakra z tymi gimnazjalistami
robi cię w bambuko:o faceci myślą, że kobiety mają IQ tyle co mrówka :o i nigdy się niczego nie domyślą

Gość .,.,.
marne provo 🖐️ :classic_cool: ŻADNA dziewczyna nie miałaby wątpliwości co robić :(

Gość fajna?
ale jej powiedzial ze jedzie z kumplami a potem okazuje sie ze jakies lafiryndy do pary biora?? czy to was nie dziwi albo rzeczywiscie macie iq mrowki!!

Gość shake it!
pozwolic? nie masz nic do gadania!:p

Gość zdzisia misia
autorko gdyby to byli sam dobrzy znajomi to ok czemu nie, ale taka sytuacja? co najmniej dziwna.

Dobrali się w pary, widać od razu :o 3 dziewczyny + 3 facetów, a Ty myślisz że oni sobie będą widoki podziwiać? Będą, one będą sufit widzieć a oni cycki i poduszkę w łóżku :D Kopnęłabym świnię w dupę, nie dość że kłamie to jeszcze dupę na boku wyrwał i liczy że się nie wyda :o

Gość .,.,.
fajna? - ty to chyba glupia jestes :( albo ja nie nadążam za twoim tokiem rozumowania, bo ni jak nie umiem zrozumieć przesłania tego komenta 🖐️

Gość sallyneedshelpp
jedz, ale widac jaki z niego przekręt jest :] nie powiedzial ci o dziewczynach.

Gość sallyneedshelpp
jedz, ale widac jaki z niego przekręt jest :] nie powiedzial ci o dziewczynach.

Gość sewerynnnn
NIE PRZEJMUJ SIĘ BZYKNIE KILKA PANIENEK JAK WIĘKSZOŚC CHŁOPAKÓW CO MA DZIEWCZYNY I WRÓCI DO CIEBIE I ZNÓW WRÓCI WSZYSTKO DO NORMY