Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DawiDKosTecki

Czy ryzykować? jak wy byście dziewczyny sie zachowały i jak sie poczuły... ?

Polecane posty

Gość DawiDKosTecki

Moja kobieta jest na wyjeździe... dopiero zobaczymy się za 2 tygodnie mam straszną ochotę na jej cipkę... tak sie zastanawiam czy jak bedziemy rozmawiac dzisiaj przez telefon to poprosić ja by cykneła fotke swojej pusi i wysłała mi MMS-m?? boje sie, ze moze ja to troche wkurzyc albo cos.. jak wy byscie dziewczyny zareagowaly gdyby wasz facet o to porposił was?

Jeżeli macie do siebie zaufanie i czujecie się ze sobą swobodnie to może się zgodzi;) Mój partner prosił kiedyś o takie zdjęcia, trochę ogólniej może i nie poczułam się urażona, potraktowaliśmy to oboje jako pewien element gry wstępnej... ale gdybym mu nie ufała nie zgodziłabym się nigdy w życiu na coś takiego, więc to zależy od waszych relacji.

Bywało i tak :) Jak wysyłała Ci juz wcześniej kiedyś nagie fotki albo coś, to powinna nie mieć obiekcji.

Gość A ja bym pomyślała
Po prostu, że facetowi nie zależy na mnie, tylko na tym, co mam między nogami, skoro to za tym tęskni, a nie za mną, i od razu bym zakończyła ten układ w celu jedynie zaliczenia mnie. Żaden porządny i poważnie o kobiecie myślący mężczyzna nie poprosi o coś takiego swojej kobiety. A jak poprosi, to znaczy, że chodziło mu tylko o jedno, a całe gadanie o związku to było tylko przedstawienie dobrego aktora-oszusta.

Gość DawiDKosTecki
"a ja bym pomyslala" czemu tak głupio pieprzysz? przeciez wiadomo, ze jesli sie jest w zwiazku to rownież jest sex... jest duzo sexu i te elementy sa fajne wieczorkiem moja niunia bedzie na imprezie, ma wrocic kolo 23.. bedzie troche łyknięta, wtedy ją o to zapytam :):) juz mi wczesniej wysyala erotyczne fotki ale zawsze np w bieliznie czy stringach.. zupełnie gołej cipuni mi nie wysłała ps. jesteśmy ze soba 3 miesiące .. kto wie, czy przez tak krotki okres zaufała mi juz w stu%?

Gość DawiDKosTecki
póki co, pójde zwalić sobie konia, na razie powinno pomóc

Gość anastaziaaaaaaaaa
podnoszę, dobry temat.. dziewczyny wypowiadajcie sie, zrobily byscie fotke swojej pusi i wyslaly facetowi mms-m ??

ja niewiem....nie mialam takiej sytuacji kiedys facet pstryknął fotkę moich nagich piersich a najlepsze ze o tej fotce zupełnie zapomniał..i kiedyś pokazywał koledze zdjęcie no i się ten ów kolega natknął ale się spaliłam...:/

Gość lokert
super córka a tato robił ci fotki kiedy brałas prysznic?

Gość nati_x5
ja bym nie wyslala. pomysl: tak bedziesz ja widzial codzienni, a tak zobaczysz po jakims czasie i wieksza przyjemnosc bo sie za tym steskniles.

Gość KOSZAAAAAre
a co ma piernik.. tesknienie to real, a to ze sobie zobaczy fotke nie ma nic do rzeczy

Gość wykorzystana, zmanipulowana
Kiedyś spotykałam się z facetem(nie byliśmy razem), który po roku znajomości prosił mnie, żebym wysłała mu zdjęcie swoich piersi - na początku jak poprosił to kulturalnie i bez złości wytłumaczyłam mu, że nie powinien mnie prosić o takie rzeczy i należy mi się większy szacunek. jak chce sobie popatrzeć, to w internecie czegoś takiego jest mnóstwo, a nie chce, żeby traktował mnie przedmiotowo. no i ok, na pare miesięcy był z tym spokój, aż pewnej nocy znowu mnie o to poprosił... no i mówie mu, że nie, bo nie jestem taka. po kolejnych paru miesiącach znowu z tym samym, tyle że teraz chciał zdjęcie całikem nagich piersi bez stanika.. no i tłumacze mu!!! NIE! NIE! NIE! a on zaczął gadać, że mnie kocha i nie chciał mnie tym urazić, ani skrzywdzić, po prostu dla niego jestem ekstremalnie piękna, podniecająca i marzy każdej nocy o moich piersiach ... no i gadam mu, że to mi pochlebia, ale nie moge, po prostu nie chce. a on zaczął gadać, że powiedział mi coś, czego wcale nie chciał mówić, a ja nie chce tego dla niego zrobić.. :o no to gadam, że nie mam czym sobie zrobić zdjęcia i musze iść spać.. powiedział, że może być fotka telefonem i ostatecznie tak mnie zmanipulował, że zrobiłam to zdjęcie i mu je wysłałam.. :( później strasznie źle się z tym czułam i było mi przykro... :( poprosić zawsze można, jeśli dziewczyna jest kulturalna i na poziomie, to nie oburzy się jakoś wielce i nie strzeli focha. ale uważam, że namawianie kogoś do takich rzeczy jest podłe. :(

Gość A ja bym pomyślała
Skoro nie interesują Cię odpowiedzi, to po jakie licho się pytasz, dzieciaku? Jestem od Ciebie starsza, niejedno w życiu przeżyłam i wiem dobrze, że tacy faceci, którzy chcą takich zdjęć, traktują kobietę tylko jak obiekt seksualny. Prawdziwy gentleman będzie tęsknił za kobietą, za tym, jak cudownie się czuje w jej towarzystwie, a nie za tym, co ma między nogami. Pogadamy jak dorośniesz (o ile w ogóle, bo niektórzy nawet z wiekiem nie nabywają klasy i dojrzałości).