Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dośctego

czy wy tez macie problem, żeby powiedzieć swoje dziewczynie

Polecane posty

Gość dośctego

czy chłopakowi, ze juz nie kochacie? macie problem, zeby zerwać zwiazek, czy robiecie to od razu. jak to mowicie? nie chce, żeby było bardzo niemilo, chociąz pewnie bedzie mnie błagał, zebym został.

Zawsze jest ciężko, nawet jeśli na początku mi się wydaje, że będzie ok, to potem mam jakiegoś kaca moralnego.

po co meczyc siebie i ta druga osobe w zwiazku bez milosci z jednej strony?trzeba poprostu powiedziec prawde chociaz sie ta druga strone i tak gleboko zrani jesli ona nadal kocha-i nie wazne czy wykrzyczysz czy powiesz na spokojnie,chociaz jestem za ta druga opcja

Gość ja mam dla ciebie radę
mówisz tak nic nie trwa wiecznie piękny nawet życie adyjos pomidoros:D:D:D a proszę bardzo 🌼

Gość dośćtego
trudne jest to, że ona nadal mnie kocha, chce być ze mną, chce mieć dziecko, planuje przyszłość, a ja już od jakiegoś czasu odkochałem się. zauroczenie przeszło. lubię ją bardzo i nie chcę, żeby cierpiała, dlatego z nią jeszcze nie zerwałem.

Gość i po co to robisz?
bardziej ja ranisz tym ze nie jestes z nia szczery, jak dlugo masz to zamiar ciagnac? pewnie do czasu az nie znajdzie sie inna

Gość koteczek;*
kiedys tak mialam i tkwilam w beznadziejnym zwiazku. ale na szczscie on zerwa bo robilam wszystko zeby mnie zostawil

Gość kobiecakobietkano1
po prostu to powiedz... skoro Cie kocha to na pewno chce Twojego szczescia i na pewno chce swojego szczescia- a z facetem, ktory nie kocha to niemozliwe