Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunino

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość koteczek;*
slicz\na

szczerze to ładna ale ja bym jej nie kupiła a nawet nie zwróciłabym na nią uwagi

O właśnie taką chciałam sobie kupić. Ładna, na wesele super :)

Gość nunino
dziekuje za to,ze weszłyscie i skomentowałyscie,mnie sie ona podoba ale chcialam poznac zdanie innych osob,które mnie nie znaja wiec nie beda wciskaly kitu;) mialam ja ubrana juz i wyglada jeszcze lepiej niz na zdjeciu ....ale mialam obawy czy na wesele sie nada;) mierzylam inne satynowe,jedwabne itp ale w tej najlepiej sie czulam ,najbardziej pasuje mi ta kokarda na brzuchu poniewaz maskuje maly brzuszek jaki zostal mi po ciazy(urodzilam m-c temu) dziekuje raz jeszcze ,za pomoc ,kupie ja;)

Gość dfgdfg
mi się bardzo podoba:) tylko nie lubie sukienek bez ramiączek..zawsze mi spada z góry;/ a na weselu dużo sie tanczy przeciez..nie chcialabym ciagle jej poprawiać...tez mam wesele niedlugo i chcialabym jakas sukienke ladna kupic rozmiar 42 wszystkie oprocz satynowej:P

Szukałam właśnie takiej sukienki na wesele, ale jakoś nie udało mi się znaleźć. Ta jest świetna.

Gość nunino
dzieki serdecznie za pomoc i opinie,kupilam wybawilam sie juz po weselu:D bardzo dobrze sie w niej czulam ,duzo osob mowilo mi ,ze sukienka sliczna naprawde bylo warto kupic... aaa nic nie zjezdzalo a nawet jak zjadlam ,kokarda na brzuchu tak sie uklada ,ze nie widac ,ze brzuszek odstaje:D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eda90a6482e34e4a.html