Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to przyjaźń ? czy co?

Mam od dawna kolege - przyjaciela

Polecane posty

Gość Czy to przyjaźń ? czy co?

Rozmawiamy bardzo zcesto o różnych sprawach...jednak widze i wiem ze woli mnie nie pytac o moje sprawy sercowe ... choc nic nie ukrywam. Ten temat go widocznie drazni i go urywa... sam tez wypowiada sie lakonicznie jesli pytam jak tam u niego. Znamy sie dlugo... z innymi kolezankami rozmawia o ich chopakach bez problemu, bo potem mi opowiada co i nich....NIC NIE ROZUMIEM :(

Gość lollla srola
to juz nie jest przyjazn tyko cos sie rodzi miedzy wami

Gość fanał
Jak facet w rozmowie z dziewczyną unika tematów o dziewczynach, czy jakąś ma , jak mu się układają sprawy męsko damskie to.... ... czy to jest przyjażń, czy to jest kochanie...... Chyba coś wisi w powietrzu. Pewnie jeszcze ucieka wzrokiem gdzieś na bok.

Gość maxxxxxxiu
Dziwny gosc sam nie wie co chce

Gość Czy to przyjaźń? czy co?
Gdy mialam faceta wycofal sie tzn. mniej rozmawialismy, otwarcie mowil ze go nie lubi choc dobrze nie znal ... Nie wiem czemu mi nie powie otwarcie co i jak czuje ?

ach!! zapomnialam dodac teraz gdy nikogo nie ma widze ze kontak sie zagescil :) . Tylko on czasem taki sie zgrywa niedostepny...nie odzywa sie milczy.. Lubie go bardzo moze ..... .

Tylko z kad mam to wiedziec? Skoro gdy mu powiedzialamze bardzo go lubie...to on mi n to ze musimy powaznie pogadac i ... rozmawiamy o wszystkim ale nie na ten temat??? Taki niesmialy 26 latek czy ma zle doswiadczenia i boi sie odrzucenia. Nie wiem jak mam postepowac? Znow zaczynac... czy dac spokuj i czekac

Taa też mam takiego przyjaciela i skończyło się na tym, ze niestety musiałam dać mu kosza...

Dlaczego MUsialas mu Dac KOSZA???????

Gość sama wsrod ludzi
mam podobny problem,o ile mozna to tak nazwac:-(

wymenmy sie doswiadczeniam bedzie nam razniej w II :)

Wygląda na to, że ten chłopak liczy na coś więcej niż tylko przyjaźń, ale nieśmiałość, bądź strach przed odrzuceniem biorą górę i się wycofuje. Jeśli nie jest Ci obojętny i w głębi siebie czujesz, że może z tego zrodzić się coś więcej, to może daj mu to jakoś delikatnie do zrozumienia. Taki znak-sygnał :) Szkoda marnować czas na podchody, życie jest zbyt krótkie.

Ludziki to jak powinam sie zachowywac w stosunku do niego jak mi zalezy??? Propozycje??? bo juz nie wiem.... :/

Gość czy to jest przyjaźń...
Ja nie robiłam nic. Poszliśmy kiedyś na jakieś dzikie tańce ze znajomymi, byly dedykacje, wspólny taniec, spacer i samo się zaczeło, jakiś dotyk, pocałunek i poszło... Namiętny może mieć racje z obawą odrzucenia i wycofaniem... W takich przypadkach , naciski na rozmowy nie są dobre, On bedzie gadał o wszytskim ale nie na temat uczuc. bądź delikatna jak mgiełka, daj mu znak, że jest dla Ciebie ważny. Czasem dobrym rozwiąaniem jest jakiś miły sms, kartka dla przyjaciela itd. Jest tyle sposobów. Jeśli Ci zależy, jeśli cos ma być to będzie

Gość werrrooonnika
ja mam podobna sytuacja, mam przyjaciela, z tym ze gadamy o wszystkim, on nie ma oporów żeby pytać mnie o chłopaków. Daje się jednak odczuc z jego strony czasami, ze może mogłoby być cos więcej, zobaczymy jak to sie potoczy dalej

Tylko ja juz nie wiem jakie mam mu dawac delikatne sygnaly.... zeby go nie zrazic soba :) Madry pan poda sygnal .....

Gość sama wsrod ludzi
no wiec tak ,pracuje z chlopakiem ktory ma dziewczyne,jednak czasem daje mi odczuc ze mu sie podobam,a ja nie wiem co o tym myslec

Tylko wiecie rozumieci e nnie chcialabym abysmy sie bawili w podchody ...

Nie podchody, ale czasem cos się rodzi powoli. Jesli bedziecie już wiedzić jak ważni jestescie dla siebie, to też dobrze dać temu czas na rozwinięcie, to naprawde potrafi być piękne Chodź pochodzić to jest dobre w podstawówkach :)

Wiec dlatego nie ponaglam.... nie wymuszam powrotu do rozmowy o tym co kto do kogo czuje...widze, ze to ma wieksza racje bytu...dlaje mu czas. Rozumie mnie i rozmowa z nim jest genialna ... "tak samo" myslimy o wielu rzeczach.. :) moze sie rozwinie

Czasem gdy dluzej nie mamy kontaktu ze soba pisze ze teskni za naszymi rozmowami ... :)

i śmiejecie z tych samaych rzeczy pewnie :) I tak trzymaj. Jesteście dla siebie wzajemnie ważni i potrzebujecie się, więc jeśli coś jest to na bank kwestia czasu. Nie myśl, nie zastanawiaj się, płyń poprostu :)

To mi sie lzej na sercu zrobilo bo juz nie wiem czy mam omamy czy moja nadzieja na cos mi podpowiada CUDA ze widze.... ale tak jest gdy rozmawiamy mam wrazenie ze 2 Ja siedzi kolomnie

No właśnie to drugie ja haha. Nadajecie na tych samych falach, macie być moze podobną wrażliwość, itp. i to sa takie ludziki skarby :)