Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdas120

brak miesiączki !!!

Polecane posty

Witam, miesiaczka spóznia mi sie juz 4 dni. Mam chłopaka i ostatnio sie zblizylismy, wygladało to tak ze ja i moj partner mielismy na sobie bielizne i ocieralismy sie narzadami lecz nie bezposrednio. Jemu wypłynal przezroczysty śluz . Mam pytanie czy w tym znajduja sie plemniki? Nie doszlo do wytrysku. Zrobiłam wczoraj test ciązowy i wynik był negatywny.:) Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze? Jakie moga byc inne przyczyny spozniania sie miesiaczki? Mysle ze to zwiazane z moim podjeciem pracy(wakacyjnej, tydzien temu) a moze tez wpływaja na to upały. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam

prejudykat może zawierać plemniki ale skoro byliście w bieliźnie to nie możliwe aby dostał się do pochwy raczej to stres związany ze podjęciem pracy i/lub upały ;)

Gość .Nie jesteś
Nie jesteś w ciąży. Są tysiące powodów przez które miesiączka może się opóźnić. Stres, pogoda, czasem po prostu jakieś zaburzenie i tyle. Poczekaj jeszcze około tygodnia-dwóch, jeśli miesiączka się nie pojawi idź do lekarza.

do diabla, jesli nie jestes dojrzala by ponosic skutki swoich czynow to w ogole nie powinnas myslec o seksie.... przyczyn opoznienia okresu moze byc bardzo wiele od upalow do nieodpowiedniego odzywiania, nie wspominajac o nieregularnym cyklu i stresie..... Pewnie, ze zawsze jest jakis tam procentarz mozliwosci zajscia w ciaze..... ale chyba lekarz/ginekolog moze najlepiej na to pytanie odpowiedziec a nie forum..... dzieci do ksiazeka nie do seksu.....

Gość mascara17
Hej mam 17 lat mój chłopak jest o rak starszy jesteśmy ze sobą 8 miesięcy od jakiegoś czasu uprawiamy seks ze zabezpieczeniem pewnego dnia on po prostu nie miał ze sobą gumek tylko raz wszedł we mnie na parę sekund dokładnie na 2 -3 nic się nie stało wytrysku nie było . Ale po tej sytuacji jakieś cztery dni po tym powinnam dostać okres , przez ten czas się bardzo baliśmy że może coś było może coś się dostało do mnie , codziennie czekałam na ten okres , czytałam fora , zero snu sam stres a okresu nie ma , płacz lament że to ciąża pewnie jest liczenie dni przypominanie sobie sytuacji że może do czegoś doszło , okres spóźnił mi się 10 dni mamy teraz lipiec upały są przerażające gorąco i ten stres przed ciążą czytanie objawów ciąży same schizy ..... Okres dostałam dzisiaj nie ma się co martwić ale nigdy nie uprawiajcie seksu bez gumki nie ma nic gorszego , a zajście w ciąże przez petting? nie da się zajść przez petting w ciąże jeżeli chłopak się w ciebie bez gumki nie spuścił ...przez majtki też się nie da . Dziewczyny nie martwcie się jeżeli chłopak nic w tobie nie pozostawił to nie jesteście w ciąży ... wyluzujcie wiem to sama po sobie stres to jest najgorsze co może być ... Powodzenia

Gość mascara17
w tym płynie znajdują się plemniki jest ich około 10 % i nie są one takie groźne żebyś była w ciąży musi twój chłopak mieć wytrysk w tobie to jest zapłodnienie ale jeżeli bedzie się zabezpieczać nie masz się o co martwić

Gość agniesss123
w tym plynie plemniki sa zbyt slabe by doszlo do zaplodnienia!

Gość agniesss123
dziewczyny ja ze swoim ukochanym wspolzycie bez gu,mki dopiero na koniec stosumku gdy obawiamy sie u niego wytrysku zakladamy, nie ma obawy ze bez wytrysu zajdzie sie w ciaze

mascara17 a co te z wytrysku są bardziej jadowite :D Dzieci przestańcie pieprzyć banialuki kupcie jakąś książkę o anty bo płakać się chce. Wystarczy jeden plemnik i w większości to JEDEN plemnik jest sprawcą ciąży a nie 100 czy nawet 2. Nigdy nie wiecie czy w "tym płynie" nie będzie tego jednego kozaka. A jeśli sperma albo "ten płyn" przemoknie przez majtki to też może do zapłodnienia dojść. Wiecie historia pokazuje że bez stosunku do zapłodnienia potrafi dojść już nie jedna "dziewica" była w ciąży przez ten "tajemniczy płyn". :D Nie wieże że chłopak podczas zabaw nie dotknie penisa a potem okolic waszej pochwy po prostu nie wierzę że umiecie się tak kontrolować a to wystarczy dla zapłodnienia. Tyle na ten temat nauka a wy wierzcie w to że ciąża to tylko jak facet sie w was głęboko spuści....

Gość .To lubię...
Obowiązkowo tylko jak się spuści głęboko :D Bo ja płytko to i tak wszystko wypłynie :p ;)