monisiaczek 0 Napisano Lipiec 17, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota_ma_kota Napisano Lipiec 18, 2010 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pije kawe sama Napisano Lipiec 18, 2010 Pewnie jej chodzi i szkołe policealna żak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do szkoly zak Napisano Lipiec 18, 2010 ??? jesli tak to mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pije kawe sama Napisano Lipiec 18, 2010 Tak mozesz isc do studium po technikum i jeżeli zdawałas mature mozesz iść na studia ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisiaczek 0 Napisano Lipiec 18, 2010 tak policealna szkoła żak, skonczylam technikum ale mam poprawke z matury z angola braklo mi dwa punkty i studiowac pewnie juz w tym roku nie bede, szukalam ale wszedzie pisze ze to policealna szkoła o! i pytam moze ktos ma swoje doswiadczenie w tej sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pazdziorowa_pupa Napisano Lipiec 18, 2010 A ile to ma wspolnego z forum poza Polska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisiaczek 0 Napisano Lipiec 23, 2010 ma bo niewiem czy mam po co wracac w pażdzierniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach