Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ohlala

robienie loda, szczerosc i bog wie co jeszcze

Polecane posty

tematow na temat robienia loda troche bylo, ale nie mam pojecia, do ktorego moglabym sie dopisac. moj problem polega na tym, ze moj mezczyzna jest bardzo doswiadczony, zmienil sie, ale ja dobrze wiem, jaki byl, uwielbia jak kobieta robi mu loda. mialam juz kilku partnerow seksualnych, ale nigdy nie chcialam tego robic. zostalam namowiona (w koncu) i zrobilam, ssalam glowke, lizalam calego od gory do dolu, wkladalam go rytmicznie i wyjmowalam, on twierdzil, ze bylo dobrze. ale sama przypadkiem uslyszalam, jak mowil swojemu koledze, ze bardzo mnie kocha, jest szczesliwy, ale jedyne co mu przeszkadza to to, ze kompletnie nie umiem tego robic. wiem, ze jak go zapytam co lubi to nie odpowie, bo sam nie bedzie wiedzial co powiedziec. prosze dziewczyny, wiem, ze to brzmi smiesznie, ale co mam robic, zeby go w koncu zadowolic?

Gość Mio500
jak powiedzial ze cie bardzo kocha to po jaka cholere masz sie przejmowac

Gość Ćwiczenie czyni mistrza
Obejrzyj kilka filmików instruktażowych dla dorosłych, a poza tym to ćwiczenie czyni mistrza. Poszukaj w necie trików. Przy robieniu loda ważny jest też Twój entuzjazm, jak facet widzi, że Tobie sprawia to przyjemność to jemu jest przyjemniej. I próbuj go podpytywać co lubi.

Trzeba wpasć w taki trans... Musisz go poczuć, i chcieć naprawdę zrobić mu DOBRZE, a nie tylko zrobic loda, bo mu zależy.

dzieki wam. wiele filmikow ogladalam, duzo tez czytalam. nie zalezy mi na tym, zeby zrobic to jak w burdelu mowiac szczerze, tylko zeby poprostu jemu bylo dobrze. a nie bylo..

i nie chodzi o to, ze on mnie zmusza, bo to moglo tak zabrzmiec:p tylko poprostu chce mu dac przyjemnosc.

Gość ////////////////
jak trans.... musisz mu delikatnie lizać na początku samego żąłedzia, najlepiej robić kółeczka, wodzić delikatnie językiem w górę i w dół. Liżesz tylko żołędzia i od czasu do czasu językiem wodzisz góra dół wzdłuż człona. jak wypłynie taki przezroczysty płyn to znak że facet się rozluźnił, jest podkręcony i wtedy przyśpieszasz, wkładasz go do ust ale bardzo delikatnie i zasysasz go mocno i głęboko pamiętając by od czasu do czasu wyjąć go by polizać miejsce gdzie wytryska nasienie. z czasem jak chłopak podda ci sie i nie bedzie nachalny spodoba ci się to, to fajna pieszczota, ja to bardzo lubię robić. ssam mu mocno i czuję jak mu twardnieje jak beton. na początku może być dziwnie, możesz być spięta ale jak się rozluźnisz to jest mega przyjemne dla faceta, odwdzięczy ci się z nawiązką.

monia_guziczek kocha cię ? Jesteś pewna? No dobra może i cie kocha ale dupkiem jest pierwsza klasa skoro mówi takie rzeczy kumplowi... Pomijam że jest do tego kretynem skoro jak mu ie było dobrze to cię chociaż nie spróbował naprowadzić na to co mu się podoba. Zastanów się dobrze czy zasługuje na twoje starania... ;)

jest dosc ciezkim typem faceta, ale zasluguje w pelni. co do milosci tez nie mam watpliwosci. poza tym ja tez swojej przyjaciolce mowie wszystko:)

Skoro ci to nie przeszkadza to ok ;) choć przyznam że to rzadkość żeby taka "szczerość" faceta nie przeszkadzała kobiecie. Jak dla mnie to on cie poniża ale to moja opinia.

Gość kiok
ja pierdole, jak mozna byc z facetem, ktory opowiada kumplom o tym jak jego kobieta robi mu loda?:O:O:O

Gość ////////////////
dlaczego poniża? ludzie się wymieniają myślami...

Gość Malfredo
Wyrabia jej opinię "to ta co nie umie robić loda" Z tego będziesz znana

Gość molooooa
jak ja bym sie dowiedziala ,ze facet opowiada koledze jak robię loda,to chyba bym już znim nie gadala.

//////////////// dla tego że opowiada koledze a więc możliwe że wszystkim o sprawach intymnych jego związku. Wiesz są pewne rzeczy które poza związek według mnie nie powinny wychodzić.

Gość ////////////////
tak sobie myślę..... masz rację, ale to tylko seks. Autorka powinna najlepiej czuć czy ją szanuje czy nie. Ale nie dajmy się też zwariować. Chociaz ja nie rozmawiam z przyjaciółkami o moich łózkowych zabawach - tu masz rację, z tym że ja nie mam takiej potrzeby.

Gość allasandro
myśle ze mnie jako kobiecie byłoby przykro ze zamiast nakierowac mnie opowiada swojemu koledze;/ ja wiem ze faceci tez o tym gadaja, ja przyjaciólka tez coś tam mowie ale nie sadze abym opowiadała jak robiono mi dobrze. Jesli nie widzisz w tym nic złego to spoko, a o porade zapytaj faceta- on najlepiej wie :)

szkoda, ze nie chce cie nauczyc..... niektorzy lubieja mocno z zabkami, niektorzy delikatnie..... nie rzucaj sie na glebokie gardlo bo tego naprawde trzeba sie nauczyc.... tak jak jedna z poprzedniczek mowila najpierw delikatnie, jezykiem.... robisz koleczka... dobrze obejmij dlonia..... ssac, lizac calowac..... oni tez lubieja pieszczoty jader... nie tylko reka.... calujesz ssiesz, lizesz co ci wyobraznia podpowie.... musisz zgrac rytm dloni i ust.... od czasu do czasu wyciagasz i poruszasz szybko dlonia.... i wtedy bardzo powolutku i gleboko (jak gleboko to zalezy od ciebie)

Nie od razu Rzym zbudowano- poćwicz, popróbuj na różne sposoby, na pewno zauważysz co mu sprawia większą a co mniejszą przyjemność. Nic na siłę i nie wszystko od razu ;)