Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m19g03

Rodzina mnie poniża

Polecane posty

Czy ktoś może mi poradzić? Może ktoś jest w podobnej sytuacji. Mam 21 lat, studiuję. Mieszkanie z rodzina to dla mnie wielki ból. Traktują mnie jak śmiecia, wciąż jestem poniżana i wyzywana. Ojciec jest alkoholikiem, więc dochodzi do tego przemoc. Nie radzę sobie. Mam problemy z kontaktami z innymi ludźmi, przestałam się praktycznie odzywać. Wciąż myślę o śmierci. Nie mogę się wyprowadzić gdyż nie znajdę pracy żeby się utrzymać. Proszę o radę, lub chociaż o dobre słowo.

Gość Fela z wesela
Moze spróbuj poszukać koleżanek, które wynajmują w kilka mieszkanie i się do nich dokleisz ? Pracę niestety będziesz musiała znaleźć, ale moze stypendium, albo pozwanie rodzinki o alimenty ?

Gość mniaiai
mam taką samą sytuację,staraj się jak najmniej czasu spędzać z rodziną nie myśl o tym co się dzieje staraj się jak najwięcej rozmawiać z ludźmi

Gość nowa gracha

Gość do m19g03
Bardzo Ci współczuję,chciałabym pomóc,ale nie potrafię. Jedyne,co przychodzi mi do głowy to Akcja sos(w google),tam jest dobry ,darmowy psycholog,na pewno Cię wzmocni,przynajmniej psychicznie.Prawdopodobnie pomoże Ci nie tylko w tym,ma dużą wiedzę. Przytulam,pozdrawiam.