Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje spostrzeżenie po latach

Dla faceta nie ma nic gorszego, niż kobieta kurwa

Polecane posty

Gość Moje spostrzeżenie po latach

Tutaj nawet nie chodzi o zdrady - zawsze można z nią wziąć rozwód, albo wynająć ukraińca do pozbycia się jej razem ze zwłokami. Najgorsze jest gdy ma się z taką dziecko i posiada się tą świadomość, że ten gen kurestwa przeszedł najprawdopodobniej również i na nie :-O

Gość jak byś miał syna to chciałbyś
syna kurwiarza który co noc miałby inną kobiete. Każdy ojciec chce takiego chłopca :P

Gość jak byś miał syna to chciałbyś
gorzej byłoby gdybyś miał córke:P ale pomyśl na córce mógłbyś miec dobry zarobek,dzieliła by się z tobą zyskami :P

Gość maria maria
niekoniecznie jak dziecko spokojne z natury...to nie ma tego genu..

Gość Fafnoście
jak wybierasz kurwy tak masz....zazwyczaj te fajne sa zwyklymi kurwami. wybierasz sztucznosci to masz kurwosci

Gość maria maria
liczy sie wychowanie. mowienie o miłosci, nie o sexie. itp.

Gość Genetyk
O miłości to sobie możesz mówić do psa. Kurestwo jest genetyczne i żadne pieprzenie bajek tego nie zmieni :classic_cool:

Gość
gowno a nie geny moze po prostu nieogarniecie albo koniecznosc zyciowa albo uposledzenie;p ale jakby facet mial np. 3 laski w tygodniu to juz ok tak?

Gość maria maria
geny maja wpływ..ale mozna je zniwelowac wychowaniem. dobrze jak dziecko jest religijne..wtedy samo wie, ze droga dziwki jest zła. I wiem, z doswiadczenia, ze ludzie religijni tworzą głebokie zwiazki. Nie płytkie I długotrwałe.

Gość historia z życia wzięta
Znam pewną dziewczynę. Pochodzi z inteligenckiej rodziny - jej ojciec jest wykładowcą i pisarzem. Facet jest naprawdę bardzo miły i ciepły w stosunku do ludzi. W tym domu zresztą czuć było taką rodzinną atmosferę, bo ilekroć zdarzało mi się u niej być, to był również a to wujek, a to babcia, a to ktoś tam. O jej matce wiem tylko tyle, że od nich po prostu uciekła. A jaka jest córeczka? Typowa tępa kurewka, która myśli tylko o imprezach i sporcie pod tytułem "zaliczyć fajnych kolesi"... ... więc nikt mi nie wmówi, że kurestwo nie jest genetyczne :-D 🖐️

Gość pas cnoty dla żony to podstawa