Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona mnie wkurzyła

Żona zrobiła mi awanture!

Polecane posty

Gość żona mnie wkurzyła

Wczoraj ona zrobiła mi awanture i ja poprosiłem żone i siostre by jej przyłożyły. One to dzisiaj rano zrobiły a żona się na mnie obraziła.

Gość źle zrobiłeś
:(

Gość żona mnie wkurzyła
Miałem na myśli matke, ona i moja siostra ją pobiły a żona się na mnie obraziła i do tej pory nie odzywa. Grozi mi że pójdzie po swojego ojca i braci, ja już poskarżyłem się własnemu ojcu i własnym braciom. Jak przyjdzie co do czego to oni to załatwią za mnie.

Gość
znajdz sobie dziecko jakies kreatywne zajecie a nie prowo wymyslac i to w dodatku marne

Poprosiłeś matkę i siostrę żeby pobiły twoją żonę??? Czy ty masz dobrze w głowie?? idź się lecz..........

Gość żona mnie wkurzyła
Żona zrobiła mi awanture a ja poszłem do swojej matki i siostry. One ją pobiły to teraz ona się do mnie nie odzywa i grozi swoim ojcem i bracmi. Ja oczywiście poskarżyłem się już swojemu tacie i swoim braciszkom by wrazie czego oni przyłożyli jej rodzinie.

Gość aaaacomitam
O! Jak miło! Piszemy scenariusz do telenoweli?;-)

Gość cxx
-1/10

Gość khfsjdhf
a w psedskolu jak ci kalolek wziol kledki to tes posedles do mamusi zeby mu nakopala do dupecki? :D

Gość żona mnie wkurzyła
Ale sam nie dałbym sobie z żoną rady. Zawsze jak coś jest źle to wołam swoją rodzine. W końcu moja rodzina utrzymuje mnie i ją, ona czasem dostanie od swoich rodziców pieniądze. Ja mam 22 lata a ona 21, jesteśmy pół roku po ślubie.

Gość khfsjdhf
twoja matka und sisters olały szkołę i zostały ninja? :classic_cool:

Gość żona mnie wkurzyła
To nie jest historyjka wyssana z palca, żona się na mnie obraziła i grozi mi że zadzwoni po swojego tatusia. Co prawda jestem chyba od tego człowieka silniejszy, ale nie wiem bo w sumie nigdy się nie biłem, zawsze gdy miałem jakiś problem to rodzina zawsze za mnie wszystko załatwiała.

"zawsze gdy miałem jakiś problem to rodzina zawsze za mnie wszystko załatwiała." za kogo ta twoja żona wyszła??????? za jakiegos idiotę i patałacha?????? współczuję jej.... jak ona cię jeszcze chce.

Gość żona mnie wkurzyła
Napewno jest ze mną tylko dla moich pieniędzy. Jestem z bardzo bogatej rodziny, nie raz mi to powiedziała. Teraz mieszkamy w domu moich rodziców czyli to tak jakby ona mieszkała u mnie.

Gość żona mnie wkurzyła
Poza tym od tego mam rodzine żeby mi pomogła w trudnej chwili, ja nie kazałem im pobic mojej żony, powiedziłem tylko żeby jej zwróciły uwage. A ona zaczeła im pyskowac.

Ile ty masz człowieku lat że aby poradzić sobie z problemami w małżeństwie wzywasz na pomoc rodzinę????? Ty na pewno jesteś normalny???

Gość Dziecinada
dorośnijcie ha ha ha na pomoc do mamusi poco wy wogóle jesteście razem Czy wy się chociaż kochacie?Bo nierozumiem waszego zachowania

Gość żona mnie wkurzyła
Ona też wzywa swoją rodzine, pisałem już ile mamy lat. Ja mam 22 a żona 21, oboje nie pracujemy a właściwie to jesteśmy na utrzymaniu mojej rodziny.