Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lynette

Chcę wyglądać ładniej niż panna młoda

Polecane posty

Gość Lynette

Pewnie zaraz zostanę za to zjechana, ale trudno. Muszę iść na wesele do dziewczyny, której bardzo nie lubię i chciałabym wyglądać ładniej od niej. Nie chodzi mi o to żeby było jej przykro, ale po prostu chciałabym wyglądać ładniej od niej. Mam świadomość że to jest jej dzień i pomimo wszystko oczy gości będą zwrócone wyłącznie na nią, ale mam taki kaprys. Macie jakieś pomysły co mogę zrobić, żeby wyglądać ładniej niż ona???

Gość nutn
nie bedziesz wygladac ladniej niz ona, to ona bierze slub nie ty

Gość podsumujmy to wreszcie
palnąć sobie w łeb

Gość yyyyhhhhhhh
ubierz długą białą suknię najlepiej z welonem :P

Gość ciocia krysia
Lynette buhehehehe i tak nikt nie zwroci na ciebie uwagii i tak wszyscy beda tylko na nia patrzec i tylka ja podziwiac takze daruj sobie

Gość Lynette
Sukienkę już mam wybraną. Będzie dość skromna, bo to jednak wielki nietakt, żeby się ubrać strojniej od panny młodej. Wiem że zawsze panna młoda będzie w centrum zainteresowania, ale myślę że gdybym się postarała, to mogę wyglądać ładniej od niej. Obiektywnie rzecz biorąc nie jest ona zbyt urodziwą osobą.

Gość wesoła wdówka@po czterdziestce
idz do fryzjera, każ sobie zrobić ślubną fryzurę, potem ślubny makijaż, załóć jaskrawą sukienkę sporo odkrywającą, szpilki do nieba. Profesjonalny manicure, zadnych tipsów. Zadbaj o siebie niczym panna młoda i idź. Normalne, każda kobieta chce wyglądac jak najlepiej, ale ty wredna jesteś jak każda baba:p

masakra ze takie laski jak ty sa wogole masakra zal mi cie nie lubisz jej to nie idz na slub a nie bedziesz jej go psuc bo masz taki kaprys!!!

Gość tajemniczd
no ja bylam rok temu na weselu,gdzie wygladalam ladniej od panny mlodej (i wcale mi o to nie chodzilo).

Gość Lynette
tajemniczd, a jak to zrobiłaś? Muszę iść niestety na to wesele. Gdybym mogła to bym nie poszła.

Gość co tu komentowac
to nie idz strzel focha i w domu zostan, a wszyscy beda wtedy szczesliwi

Gość tajemniczd
miałam długą spodnice, taką marszczoną lekko poszerzaną z satyny, do tego ładny gorset, szpilki z cyrkoniami, ładnie dobrana biżuteria, loki zrobione u fryzjera lekko upięte itd...

Gość yyyyhhhhhhh
zawsze może ubrąc czarną sukienkę i kapelusz z woalką - wszyscy na ciebie zwrócą uwagę

Gość Lynette
Kurde, właśnie nie mogę nie iść. To rodzina mojego narzeczonego. Źle by zostało odebrane gdyby poszedł sam. A chcę wyglądać ładniej od niej, bo ona wiecznie zadziera nosa i uważa się za kogoś lepszego, pomimo że wcale nie jest piękna ani wykształcona. W sumie to nie chcę żeby było jej przykro, chociaż ona nieraz sprawiła mi dużą przykrość.

Gość takajednazładziewczyna
ja wyglądałam na jednym weselu tak że bardzo skupiałam na sobie wzrok wszystkich obecnych. I zrobiłam większą furrorę niż panna młoda. - byłam odstawiona na maksa, wyglądałam bardzo dobrze i przed weselem ufarbowałam się na rudo co było strzałem w dziesiątkę:)

Gość Lynette
tajemniczd, to Ty głównie strojem uzyskałaś taki efekt. Ja kreację już kupiłam. Mam pole do popisu jedynie jeśli chodzi o fryzurę i makijaż. Ale co ja nadzwyczajnego wymyślę? Przecież wszystkie dziewczyny będą ładnie uczesane i umalowane.

Gość Lynette
takajednazładziewczyna, a co oprócz rudych włosów? W sumie z tymi włosami to niezły pomysł, ale mi niestety rudy nie pasuje. Mam ciemne włosy i czarną oprawę oczu. Kiedyś przefarbowałam się na rudo i nie wyglądałam zbyt dobrze.

Gość Lynette
up

rany, co za głupota. :O piszesz, że panna młoda nie jest specjalnie urodziwa, ale Ty najwyraźniej też urodą nie grzeszysz, skoro masz takie wielki problem, co tu zrobić, żeby lepiej wyglądać. nawiasem mówiąc, chyba obie jesteście siebie warte (o ile prawdą jest to, co o niej piszesz), może ona zadziera nosa, za to Ty właśnie kombinujesz, jak ją przyćmić na jej własnym weselu - taki sam z Ciebie babiszon, jak i z niej :P

Gość Lynette
anyżówka * nie znasz dokładnie sytuacji to nie oceniaj mnie. Ta dziewczyna już nie raz sprawiła mi ogromną przykrość. Ja jestem dużo ładniejsza od niej na codzień, ale wiem że każdą pannę młodą tak wypacykują, że wygląda jak księżniczka. Jeszcze nie widziałam brzydkiej panny młodej.

Gość a to co powiem się sprawdza
chciałabyś suczo jedna, ale to nie twoja bajka. Oby na twoim (celowo małą literą) weselu też jakaś lafirynda tak samo zabłysla.

To panna młoda powinna wyglądać ładnie, bo to jest jej najważniejszy dzień w życiu.

Gość ljfhohodfgofdg
zresztą, co ty możesz zawojować? nic. no bo co? ladnie sie uczeszesz u fryzjera i zrobisz tam makijaż? standard.. u kazdej laski idącej na wesele.

Gość powiedz co pamiętaszzz
na znajomej weselu była jedna piękna dziewczyna, po prostu przykuwała uwagę do siebie, a miała sukieneczkę bez ramiączek, góra beżowa a dół 3 falbany w kwiaty, i sukienka była bardzo króciutka, (opis może się wydac beznadziejny ale ta sukienka była prześliczna) miała meega wysokie szpile, piękna nogi, długie włosy, loki i wpięty do włosów duuży biały kwiat, no cudo!

Gość Tzookierek
Przeciez mozna wygladac ladniej. Jak panna mloda jest brzydka to zadna sukienka czy makijaz z niej nie zrobi pieknosci. Wiec jakas ladna, zgrabna koleznka, która przyszla na wesele moze bez wysilku wygladac ladniej. Niekoniecznie strojniej, niekoniecznie skupiac na sobie wieksza uwage, ale bedzie obiektywnie wygladala ladniej. A jak panna mloda jest seksbomba i jeszcze podrobiona przez fryzjerów i stylistów to ju byloby ciezko wygladac lepiej.