słownik poprawnej polszczyzny 0 Napisano Lipiec 17, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość standardowo rozwalam topike Napisano Lipiec 17, 2010 czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Lipiec 17, 2010 Nie zapominajmy, ze oprocz intelygentnych panow sa tu rowniez intelygentne panie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość standardowo rozwalam topike Napisano Lipiec 17, 2010 moze ze trzy na dział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
też tak macie 0 Napisano Lipiec 17, 2010 inteligentny facet? rozbawiłeś mnie :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słownik poprawnej polszczyzny 0 Napisano Lipiec 17, 2010 las ronk jak widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wg mnie męska pomarańcza jest Napisano Lipiec 17, 2010 całkiem inteligentny, tak jak myrevin, kiedyś blokers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słownik poprawnej polszczyzny 0 Napisano Lipiec 17, 2010 kto cie tak oklamal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wg mnie męska pomarańcza jest Napisano Lipiec 17, 2010 kto kogo? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawyzywać chcesz? Napisano Lipiec 17, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słownik poprawnej polszczyzny 0 Napisano Lipiec 17, 2010 inteligentny czasem mnie otwiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicco 0 Napisano Lipiec 17, 2010 jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicco czy ty Napisano Lipiec 17, 2010 serio jestes facet? bo ucho to masz...damskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poma Napisano Lipiec 17, 2010 a czy jakis facet woule jest inteligentny, owszem sa informatykami matematykami itp ale w zyciu radza sobie gozej od nas kobiet ofermy jedne glupole nic nigdy nie rozumieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słownik poprawnej polszczyzny 0 Napisano Lipiec 17, 2010 poma zaglądnij czasem do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poma Napisano Lipiec 17, 2010 a moze jest jakas inteligentna pani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicco 0 Napisano Lipiec 17, 2010 kurwa sam masz damskie ucho pomarańczo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glen b Napisano Lipiec 17, 2010 ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poma Napisano Lipiec 17, 2010 słownik poprawnej polszczyzny w jakim celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słownik poprawnej polszczyzny 0 Napisano Lipiec 17, 2010 poma - nie odpowiem na to pytanie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysliciel999 0 Napisano Lipiec 17, 2010 poma a może ty po prostu niewyraźnie mówisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poma Napisano Lipiec 17, 2010 hehe no zdarza mi się czasem zabełkotać=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poma Napisano Lipiec 17, 2010 słownik poprawnej polszczyzny no coż trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysliciel999 0 Napisano Lipiec 17, 2010 słownik i dla tego nie podnosimy rąk bo możesz być niebezpiecznym zboczeńcem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słownik poprawnej polszczyzny 0 Napisano Lipiec 17, 2010 ja być kobieta i nie być zboczeńcem a niebezpieczna być tylko czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milczek Pospolity 0 Napisano Lipiec 17, 2010 Taaa, tu są same ynteligenty, pół-ynteligenty i ćwierć-ynteligenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysliciel999 0 Napisano Lipiec 17, 2010 A co to kobiety już zboczeńcami być nie mogą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poma Napisano Lipiec 17, 2010 oj mogą mogą zwlaszcze te cwierc yntelligenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słownik poprawnej polszczyzny 0 Napisano Lipiec 17, 2010 poma, skup się :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a toooo dobre Napisano Lipiec 17, 2010 A co masz na mysli pisza INTELIGENTNY??? Chodzi CI o kogos kto ma tytul magistra ( dla mnie to ktos wyuczony, a z int nie wiele ma to wspolnego:P) Czy bardziej o kogos- madrego zyciowo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach