Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aquaaaaaaaaaaa

Jestem kobietą sukcesu

Polecane posty

Gość aquaaaaaaaaaaa

Mam 28 lat, ukończyłam dwa kierunki studiów, teraz prowadzę własną firmę, która się bardzo szybko rozwija, w tej chwili zarabiam jakieś 30.000 zł netto. Mam dwa samochody, jeden sportowy a drugi duży, rodzinny. Mam własne, duże mieszkanie na pięknym, nowym osiedlu w Krakowie i domek letniskowy w górach. W dodatku jestem atrakcyjna, mam 173 cm i ważę 59 kg, mam długie jasnobrązowe, naturalne włosy i ciemne oczy. Ubieram się tylko w najlepszych sklepach. Szukam męża.

Gość standardowo rozwalam topike
normalnie wymiękam :D

i wtedy się obudziłaś? Faktycznie musisz być bardzo atrakcyjna szukając męża na kafe :D Ale szukaj, szukaj, powodzenia.

Gość wesoła wdówka@po czterdziestce
ja też jestem kobietą sukcesu. Dlatego w sieci o tym nie piszę.

Gość yyyyhhhhhhh
ehehehe ja też jestem kobietą sukcesu tylko jednym się różnię nie szukam męża :P

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
to prowokatorka przyszla tu zeby was zdolowac

Gość Mauricio de Silva
Mam 29 lat, nie ukończyłem studiów, nawet nie zacząłem, prowadzę firmę, do tego inwestuję na giełdzie i FX. Zarabiam różnie, zależy od miesiąca, ale raczej nie schodzę poniżej 70-80 tys. Mam mieszkanie dwupoziomowe 120 m2, buduję dom ponad 400 m2, w planach druga budowa gdzieś nad dużym jeziorem. Mam 2 samochody, jeden sportowy, drugi terenowy, obydwa rocznik 2009. Przystojny, 180 cm, 84 kg. Ubieram się w zwykłych sklepach, bo drogie marki to strata kasy. Poza tym sam gotuję, sprzątam, piorę, robię zakupy i wszelkie inne czynności domowe. Mam kilka dziewczyn-przyjaciółek, z którymi miło spędzam czas ;) Nie szukam żony, bo nie jest mi do niczego potrzebna. A najlepsze, że powyższe nie jest wytworem mojej fantazji, a realia :)

Gość Mauricio de Silva
Nie może, za daleko mieszka. Poza tym nie potrzeba mi więcej przyjaciółek ;)

Gość cos ta autorka umilkla
Maurico juz mi sie podobasz :) Chocby tym,ze sam wszystko robisz w domu i nie potrzebujesz "nianki" :) Cenie w ludziach sukcesu,ze nie kupuja wszystkiego ;)

Gość Mauricio de Silva
Nie uważam się za człowieka sukcesu, ani za kogoś szczególnie wybitnego. Po prostu zadbałem, żeby dobrze mi się żyło i udało się. Nie mam przesadzonych ambicji, ani przerośniętego ego ;) Żeby nie było zbyt słodko mam trochę wad, np. z powodu zbyt wysokiego libido nie nadaję się obecnie do związków, nad czym ubolewam, bo nie mam prawie żadnego doświadczenia, a jednak w głębi duszy jestem normalnym facetem i marzy mi się normalna rodzina, dość liczna, ale to najwcześniej za kilka lat ;)

Gość eee bujda na resorach
no właśnie autorko, tak dobrze ci szło i spaliłaś na końcu. Koło takiej laski jak ty, zawsze będzie się kręcił tłum facetów, a ty męża szukasz...? ... Potem się obudziłaś, a tu dzieci płaczą głodne. Mąż w brudnym ,przepoconym podkoszulku siedzi w fotelu wciągając 3 piwo z rana. Musisz wstać, codzienność woła..

Gość i ja, i jaa!
po pierwsze masz wybujałą wyobraźnię dziewczynko ale jak już chcesz się bawić w to mam dla Ciebie podobnego frajera kopiuję z innego topiku " Artur 36 Warszawa Mam 36 lat, na imię Artur. Jestem przystojnym szatynem, szczupłym, wysportowanym (gram w tenisa, siatkówkę, biegam). Jestem inteligentny, zabawny, interesujący i uczciwy. Znam biegle francuski, niemiecki i angielski. Ubieram się bardzo dobrze, stylowo, bez wiochy. Mam luksusowe mieszkanie w pięknej dzielnicy, bardzo dobre auto (kilkuletni mercedes S classe). prowadzę dobrze prosperującą firmę (międzynarodowe doradztwo biznesowe), miesięcznie mam średnio 45 tys. złotych, lubię egzotyczne podróże i w ogóle miło spędzać czas. Szukam kobiety w wieku 25-30 lat. Zadbanej, mądrej, miłej i uczciwej. PS: oceniajcie mój wpis jak sobie chcecie, mam to gdzieś. Napisałem jak jest i kogo szukam. pozdrawiam

ludzie, ale z was marzyciele!!!! skąd wy się bierzecie? domniemywam że to pisze ta sama osoba, żenada

Gość Mauricio de Silva
Wiesz, ludzie sukcesu o określonym statusie majątkowym mają ten komfort, że często mogą być tam gdzie chcą, a nie tam, gdzie muszą być ;)

Gość gadu gadu bajki
ale jeśli są tutaj, to znaczy, ze przegrali życie. Chwalić się tu może każdy, a taki co mu się wiedzie tu nie zajrzy, bo ma mnóstwo innych ciekawych zajęć.

Gość baju baju baju