Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna życia dziś

jeszcze rok temu bylam na skrauj depresji

Polecane posty

Gość pełna życia dziś

dziś tętnie zyciem :) jestem taka szczesliwa wiem ze warto zyć

Gość glen b
jesz kupe

Gość 17 naha
co sie zmieniło na lepsze? :)

Gość ggizut
co ci podali?

Gość Fafnoście
co zobilas?

Gość pełna życia dziś
nie mialam pracy :( i to mnie dobijało... bałam sie ludzi , balam sie wyjsc z domu dzis robie to co lubie, wspolpracuje z ludzmi ktorych wczesniej unikalam widze swiat w lepszych barwach

Gość pełna życia dziś
jestem z siebie dumna, i chcialam sie tym pochwalic :)

Gość ewa789
To gratulacje! Ale tylko praca tak cię zmieniła?

Gość karrambaaass
A jak tego dokonalas?

Gość pełna życia dziś
chlopak mnie troszke zmotywował do szukania pracy. Ja ciągle siedzialam w domu i plakałam, wybrzydzałam. Nic mi nie pasowalo, a o prace bylo naprawde cięzko. Doszlo do tego ze samo wyjscie do skepu bylo dla mnie koszmarem, cala sie trzęslam gdy mialam wyjsc z domu :( glowa mnie bolala masakrycznie istny horror. Pewnego dnia będac w markecie z facetem, rozbeczlam sie na srodku.... bo zobaczylam ludzi ktorych stac na wszstko, ktorzy sie spieszą do domu lub do pracy. Wtedy dostalam ochrzan od faceta ze mam sie wziasc w garsc, albo pojdziemy do psychiatry bo bylo naprawde ciezko. Nastepnego dnia z trudem ale wygrzebalam jakies ogloszenie, wyslalam cv i chyba mialam niesamowite szczescie odezwali sie do mnie i mnie przyjeli :):)

Gość pełna życia dziś
pracuje w sklepie, kiedys taka praca byla dla mnie malo ambitna, dla ludzi po zawodowce ale dzis jestem naprawde szczesliwa :):) to mnie uratowalo

Gość gość
Jestem bardzo wrażliwy, za bardzo. W szkole byłem pod ciągłym strachem, przy tablicy zapominałem jak się nazywam, nie wiem czym to było spowodowane. Narzekałem na samotność, ale brak mi było odwagi do kobiet, kiedyś piękna dziewczyna, która bardzo mi się podobała przystawiała się do mnie ale wszystko zepsułem, potem tego bardzo żałowałem. Miałem też kompleks wzrostu 195 cm. Wydawało mi się, że ludzie mnie się boją. Lekarstwem na moje utrapienie okazało się oczyszczenie aury, które zamówiłem u polecanej osoby – http://moc-energii.pl od odprawienia rytuału wszystko zaczęło się poprawiać. Jestem pewniejszy siebie i zachowuje się normalnie.