Gość angelika188 Napisano Lipiec 17, 2010 WItam mam 18 lat mam 7 miesięcznego synka którego bardzo mocno kocham. Niestety jego ojciec wyrzekł się go... właśnie czekam na sprawę o alimenty. ZA nim zaszłam w ciąże z Kamilem byłam bardzo szczęśliwa. Gdy powiedziałam mu o ciązy stał się całkiem innym człowiekiem :( Na początku nie mogliśmy się dogadać i z czasem dochodziło do awantur które się kończyły przykrymi słowami. Niestety pewnego dnia doszło do tego że on mnie uderzył . PRzeprosił mnie i przyrzekł żę nigdy więcej tego nie zrobi. Niestety takie sytuacje powtarzały się co raz częściej.Powiedziałam mu że odchodzę lecz n powiedział żę mi na to nie pozwoli... Raz uderzył mne w brzuch miałam zagrożoną ciąże mogłam poronić lecz on winę zżucał na mnie. Wkońcu powiedziałam mu żę odchodze i przestałam do mnie pisać. On przez cały czas dzwonił i pisał mi smsy z groźbami i wyzwiskami że jestem "ku.... , szma... itd... że gdy się dziecko urodzi to mi zrobi krzywde i pożąłuje tego żę go poznałam. Teraz nie mam z nim żądnego kontaktu i jestem szczęśliwa bo związałam się z cudownym mężczyzną. ALe jednak o tym co się działo przez cała moją ciążę o tym żę byłam bita i tak traktowana przez osobę którą naprawde bardzo kochałam nie potrafie zapomnieć :( chcę ten czas wymazać z pamięci lecz nie potrafię :( co mam robić :( jak zapomnieć o tych krzywdach i o tym jak on mnie traktował :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach