Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie małe badanie

Jaka bielizna dla mężczyzn jest seksi a jaka nie?

Polecane posty

Gość takie małe badanie

Bielizna dla mężczyzn? To tylko majtki lub bokserki, bo stringów zazwyczaj mężczyźni nie noszą. :P P.S. Sama sobie jesteś winna, jak nie potrafisz się poprawnie posługiwać językiem ojczystym. :(

Gość jak idziesz
tylko nie stringi :O slipy ewentualnie, najlepsze jak dla mnie są przylegające bokserki :)

Gość @@małpa@@
dyskrecja.pl tam i dla męzczyzn znajdziesz seksi bieliznę

Gość takie małe badanie
ale mnie kurde chodzilo o to, jaka bielizna najbardziej sie podoba facetom. Kobieca bielizna!

Gość takie małe badanie
a kogo obchodzi jaka bielizne nosza faceci! :)

Gość takie małe badanie
01:42 te dwa powyższe to podszywy:O

"ale mnie kurde chodzilo o to, jaka bielizna najbardziej sie podoba facetom. Kobieca bielizna!" Zatem mnie się podobają stringi, aczkolwiek zwykłe skąpe majteczki też są całkiem fajne ;)

Gość chce mnie Jej odbić
klasyczne koronkowe i pończochy samonośne. Zmysłowość w gestach, i charakter partnerski w głowie.

Gość karo88
Bielizna, która podkreśla piękne kobiece kształty, czyli na pewno odpowiednio dobrany stanik dobrego gatunku :) moim faworytem tutaj jest sklep Krisline :) od pewnego czasu tylko tam kupuję bieliznę, bo z tą nową kolekcją trawili w 100% w mój gust :) dodatkowo pończochy pobudzają wyobraźnię mężczyzn więc też warto w nie zainwestować :)

Gość wołanie na puszczy
a ja uważam że przywiązujecie za dużo uwagi do takich "szczegółów". Oczywiście, że ładna bielizna jest obiektywnie ładna, ale jak facet kocha to i tak nie zwróci na nią zbytniej uwagi. Po drugie, to że ktoś się komuś podoba wynika z tego jak wygląda, jak się zachowuje, co i jak mówi, jaki ma charakter... a nie czy ma na sobie koronki czy nie. Tym bardzej że bieliznę ogląda sięjak już "pierwsze lody" zostały przełamane. Moja rada: jak dbasz o siebie to zakładaj taką bieliznęjaka wydaje Ci się, że dla Ciebie jest odpowiednia i ładnie w niej wyglądasz (sama oceń). Jak będzie częścią Ciebie, to facet spojrzy na Ciebie w tej bieliźnie jako Ciebie a nie jak na bieliznę. Poza tym nas interesuje najbardziej co jest pod nią i czy biustonsz łatwo się odpina. :) a tak serio, to bądź sobą. Jedynie w sexie staraj się nie tylko brać ale i dawać a wszystko bęzie ok. To dotyczy zresztą obu płci. pzdr

Gość ABCbielizny.pl
Moim zdaniem sexi są boxerki,natomiast bardzo nie lubię takich długich majtek. Jakoś źle mi się kojarzą. Bardzo duży wybór bielizny znajdziecie u mnie w sklepie www.abcbielizny.pl

To ja też pospamuję. Koło mojego domu stoi kontener PCK, wystarczy wyłamać kłódkę i już jest seksowna bielizna za darmo. Zapraszam - sąsiad wywalił cały wór rano, więc pewnie jest duży wybór fasonów i kolorów.

Gość boxerki, a w ogole to czysta
swieza nie rozciagnieta nie znoszona i na zgrabnym usmiesnionym nie spasionym i nie spoconym tylku

Gość ABCbielizny.pl
Liczy się też ciało faceta, a bielizna schodzi wtedy na drugi plan. Ale podtrzymuje swoje zdanie,że najlepsza bielizna dla faceta to bokserki. W nich wygląda najbardziej sexi. Zresztą na mojej stronie www.abcbielizny.pl wybór jest naprawdę szeroki wiec każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość ABCbielizny.pl
No tak,tylko że ja osobiście nie chciałabym nosić biielizny z kontenera PCK. Szanujmy się chociaz w ten sposób i kupujemy coś dobrego i w granicy przyzwoitości. To tyczy się zarówno kobiet jak i mężczyzn. Pozdrawiam www.abcbielizny.pl

Gość Skąpa męska bielizna też
jest seksowna. Jak facet ma świetny tyłek to niech pokazuje. :)

Gość xxl-men
Mam rowniez bielzne erotyczna, np gzie jaja sa zakryte a penis widoczny.

Gość wójekstaryhuejk
no ja akurat jak mam obcisło to mi stoi i boli cały dzień i wieczór a w luźnych zwisa i lata bez paska a nie lubię pasków a stringi to na pipe są

Gość pitka mała
xxl man pokaz

Gość xxl-men
Co ci mam pokazac?

Gość nagaJolka15
Pokaz te majtki i penisa.