Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeKichana

kichanie - czy to normalne

Polecane posty

Gość przeKichana

kazdego dnia pod wieczór, zaczynam kichać. Zdarza mi sie kichnąc 10 razy pod rząd przy tym łzawią mnie oczy. Czy to jest normalne czy wy tez tak macie, taki jakby atak kichania, i tylko wieczorem ??

Gość magestidżers rembers ego
może masz alergie na coś??

Gość przeKichana
ale na co... ? nie mam chyba

ejjj ja też tak mam 😭 ale ja mam alergie :( i w ogóle... jak nawet włosy czeszę to kicham albo jak wyjdę z cienia na słońce i takie tam :D

zrób na wszelki wypadek testy alergiczne, tylko jesienią, bo latem się nie robi.

Gość przeKichana
ale ja tylko wieczorem, przed snem a przeciez caly dzien jestem w tym samym pomieszczeniu i nic sie mi nie dzieje tylko na noc.. czy to nie dziwne?

Porzeczka cześć :) Widzisz jakie mamy okropne życie z kuzynką? :( :D serio masakra 😭 ale przecież są gorsze choroby :)

ja jestem ogólnie anty lato, więc się męczę strasznie 😭 nie lubię słońca jakoś bardzo a wysokich temp to już nienawidzę, czekam na mroźną jesień bądź zimę :) A u Ciebie jak ? :)

Mintaja - a no ja wakacje mam więc wybyłam do rodziny w kieleckie strony :) ogólnie strasznie parno tu chyba jak w całej polsce:(. Musimy się jakoś trzymać:) A ten konik w twojej stopce to narysowany przez Ciebie?:) Masz talent!:)

ja co rano mam nos zatkany a kicham praktycznie na wszystko-jak wejdę w chmurę jakiegoś zapachu,jak kurz się podniesie,na kota puchnie mi twarz.. nieraz mąż liczy kichnięca i wypada czasem 15,czasem więcej :D

Gość zielona koleżanka
Może to głupio zabrzmi, ale uwielbiam kichać i wiele bym dała, abym mogła sobie 10 raz pod rząd kichać :D:D:D

Porzeczka - koń mój, ale stary już :classic_cool: :D i dziękuje :) trzymaj się :)

ja zaś nie lubię,bo zwykle potem mnie zaleje,zaczyna bolec głowa i mam wrażenie oczów wypływających z czaski.

Gość gość
ja kichałam od roztoczy po prstu i i mniej kontaktu z kurzem szczególnie tym mniej bjawów kupiłam sobie roomba 695, tam filtr hepa no i zdecydowanie mniej sie tego zbiera, mam spokój