Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiec w czasie rui

Ideał kobiety to wielkie biodra, bardzo chudy tułów i OGROMNE piersi

Polecane posty

Gość ola co strzela gola
po obejrzeniu dokładniej zamieszczonych zdjęć samca w rui stwierdzam ,że spodobała mu się obleśna dziewka

Gość ewrf4etertt45t
dokładnie, jakieś bezguście z niego :D

Gość kiki szminel
Lara jest śliczna i Kim też

Gość ola co strzela gola
i te suty takie błeeeeeeeeee

Gość hejże janosiku hej hej ho
toż to jakaś kobieta z familoka

Gość olllllllllllpop
pewnie jego sąsiadka:))

Gość olllllllllllpop
facet się ewidentnie spłoszył

Gość ola co strzela gola
w t-shircie musi wyglądać okropnie

samiec w czasie rui- po pierwsze ona nie ma bioder. wiem bo sama nie mam. po drugie- gdybym miala takie cyce to wydalabym kazde pieniadze zeby je pomniejszyc, po ciazy mialaby jeszcze wieksze dodatkowo zwisajace do kolan, zabilaby ci takim cycem dziecko z latwoscia

Gość emangro
no bo typowy samiec(zwierzak)patrzy na biodra,bo mysli,ze taka kobieta bardziej jest plodna:P tymczasem wielkosc bioder nie ma nic wspolnego z plodnoscia.No ale co zrobic jak oni to maja zakodowane gleboko w swoich DNA.Nie da sie tego wyciac.

Gość samiec w czasie rui
A co mnie obchodzi jak by wyglądała w tshircie? Myślę o rozbieraniu takiej, a nie ubieraniu :classic_cool:

Gość ewrf4etertt45t
Ale ona nie ma bioder przecież :P

Gość samiec w czasie rui
Oj ludzie, macie jakąś przyjemność w niszczeniu moich marzeń seksualnych? :-P Tak, wiem że w czasie powszechnej cesarki taka baba nie jest bardziej płodna. Ale mam zakodowane w swoim samczym DNA, że taka kobieta jest - co z kolei jest przekazywane w formie impulsu dalej do fiuta :classic_cool:

Gość samiec w czasie rui
Dobra - nie ma bioder. Przyznaję, że mogłaby mieć je nieco większe...

Gość emangro
no,a na piersi patrza,bo podswiadomie chca,zeby ich potomstwo zostalo wykarmione:P i tutaj tez dziwna ta podswiadomosc,bo kobieta o malych piersiach tak samo moze wykarmic swoje dzieci jak ta z melonami:) poza tym to teraz jest mleko modyfikowane:P

Gość emangro
kurde ale to wszystko jest ciekawe.Znaczy co te samce w glowach maja.Dazy do tego,zeby odbyc stosunek,bo podswiadomie chce miec potomstwo.Ale czesto sie zdarza,ze zostawia taka kobiete z dzieckiem.Tak, samce sa bardzo prymitywnymi osobnikami.Tam gdzie przyjemnie to zaslaniaja sie zewem natury ale jak przychodzi co do czego to potrafia nawet myslec logicznie...

Gość samiec w czasie rui
tak, tak, jesteśmy prymitywami. Ale przepraszam, czy wy lubicie chudzielców? Czy popęd do ładnej muskulatury u faceta nie jest przypadkiem pamiątką po naszych przodkach, kiedy to mężczyzna musiał być silny aby bronić swojej kobiety, dziecka i dbać o ich przeżycie? :classic_cool:

Gość te cycki wygladaja jak
obrabiane w fotoszopie :o

Gość emangro
yyyyyyyyyyyy na to pytanie nie odpowiem,bo nie wiem jak mysla inne kobiety:) ale ja poped czuje niekoniecznie do muskularnych gachow:) Wystarczy,ze ma zgrabny tylek:)

Gość ewrf4etertt45t
Tak się składa, że ja właśnie lubię chudych. Tylko chudych i jędrnych, a nie flaków :o Zbyt muskularni mnie brzydzą :o

Gość emangro
pozatym zaden facet mi nie wmowi,ze czuje poped tylko do tych kobiet,ktore maja taki i takie wymiary i tylko i wylacznie to takich.Wystarczy,ze zobaczy kawalek zgrabnego tylka i jeszcze jak jest wyposzczony to jezyk mu wisi do samej podlogi:)

Gość saga z maliną
gzitk wielkie biodra, bardzo chudy tułów to sie nawzajem wyklucza Otóż nie, panie niewiedzący :) To jest tzw. figura "gruszka". Mam 64cm. w pasie a coś koło 100 w biodrach, dokładnie 98. Jestem wysoka więc nie wygląda to źle ;) Na powodzenie nigdy nie narzekałam i każdy facet zawsze mi mówił, że figurę mam super, choć ja, jak to kobieta-chciałabym mieć mniejsze biodra ;) Na cyc też nie narzekam 🖐️