Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rohatyna. .

Proszę poradźcie .

Polecane posty

Gość Rohatyna. .

Facet z którym byłam około rok bez słowa mnie zostawił. Po prostu ja pojechałam do pracy nad Morze na 2 miesiace, on został w naszym miescie i przestał sie odzwyac. Ostatniego smsa pisalam ja. On nie odpisal. Wiem, ze nic mu sie nie stalo po prostu olał mnie. Nie wiem czy to traktowac jak ostateczny koniec czy poczekac do konca wakacji az sie spotkamy? Czy napisac mu esa, ze tak sie nie robi i zje***ać go za przeproszeniem czy tez sie NIC nie odzywac i olać ?

Gość srac mu sie zachcialo
no kurwa nastepny problem stulecia

Gość Rohatyna. .
Daruj sobie. Prosze tylko o rade.

Każdy facet jest z kobietą tylko dla seksu,jak byś była w tym dobra i często mu dawała to by czekał na ciebie z dużym bukietem kwiatów,a tak przemyślał całą sprawę i stwierdził że po co mu taka laska jak nie umie się nawet wyżyć seksualnie,zmień swoje życie,nigdy nie odmawiaj facetowi seksu a cie nie zostawi,nie wyrzuca się kury z której jest pożytek.

Gość ddadasdsaas
widocznie jego wyoraznia nie wyrobila :( jedziesz nad morze do "pracy" na 2 miesiace i ma rogacz czekac

Ja bym dociekała jednak dlaczego. Może nie pisz nie dzwoń porozmawiacie w cztery oczy najlepiej bedzie.

marta 1987-A mogę wiedzieć po co się chajtałaś w wieku 22 lat?Wpadłaś?Czy ci się nudziło w życiu?

Gość Rohatyna. .
Ale nie wiem czy on bedzie w ogole chcial sie ze mna zobacxzyc po przyjezdzie. Odczuwam, ze on uznal to juz za definitywny koniec, albo zdradzil mnie i mu teraz glupio.

Gość Rohatyna. .
I czy ja mam to traktowac jak deinitywny koniec ? Bo teoretycznie nie zerwalismy i czy wypada spotykac sie dajmy na to z innym facetem ?

Marta 1987-czyli typowa dziewczyna z ciebie,jedyny twój cel w życiu to małżeństwo,teraz to tylko dzieciak i będziesz w 100% spełniona.Zdziwiłem się bo człowiek który ma wiele pasji nie myśli w tak młodym wieku o ślubie,natomiast człowiek który nie jest ciekawy świata,który niczym sie nie interesuje to po prostu myśli tylko o załapaniu męża,uwierz mi że znam takie osoby które wcześnie się chajtały i wszystkie od nastolatek niczym innym sie nie interesowały niż chłopakami i tylko w kółko o nich gadały,za mąż wychodziły w podobnym młodym wieku co ty.Nie myśl że cie krytykuję,po prostu jesteś pustym głupiutkim stworzeniem które zwie się kobieta i którego należy zrozumieć.Jak będziesz koło 30 to wtedy zaczniesz szukać sobie kochanka bo mąż ci się znudzi.

Marta 1987-czyli typowa dziewczyna z ciebie,jedyny twój cel w życiu to małżeństwo,teraz to tylko dzieciak i będziesz w 100% spełniona.Zdziwiłem się bo człowiek który ma wiele pasji nie myśli w tak młodym wieku o ślubie,natomiast człowiek który nie jest ciekawy świata,który niczym sie nie interesuje to po prostu myśli tylko o załapaniu męża,uwierz mi że znam takie osoby które wcześnie się chajtały i wszystkie od nastolatek niczym innym sie nie interesowały niż chłopakami i tylko w kółko o nich gadały,za mąż wychodziły w podobnym młodym wieku co ty.Nie myśl że cie krytykuję,po prostu jesteś pustym głupiutkim stworzeniem które zwie się kobieta i którego należy zrozumieć.Jak będziesz koło 30 to wtedy zaczniesz szukać sobie kochanka bo mąż ci się znudzi.