Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos78weww

Problemy małżenskie

Polecane posty

Gość ktos78weww

Witam Jesteśmy parą już kilka lat mam ślicznego synka. Sex uprawialismy 2 bądz 3 razy w tygodniu zawsze miała orgazm nigdy nie narzekała. Zawsze na rozgrzewkę lizałem jej cipeczke i poprostu było zajebiscie. Teraaz od pewnego czasu nie daje sie dotknąć to juz trwa ponad 2 miesiące 0 -sexu. Mówi ze nie ma ochoty a mi tylko chodzi o jebanie i nic więcej Mam 30 i mam jakies potrzeby sexualne co mam zrobić jezdzic przysłowiowo na Kuurwwy i znaleźć sobie kochankę albo się rozwieść

może ma kochanka ,może jest chora , bardzo przemęczona Porozmawiaj z nią co było powodem że zraziła sie do seksu

rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac..... bez urazy, bez obwiniania sie nawzajem, bez wyrzutow......

Gość ktos78weww
Rozmawiałem ale to nic nie dało mówi ze nikogo nie ma a po prostu nie chce się kochać bo nie ma na to ochoty.

to w takim razie trzeba sprawic by znowu miala ochote..... dziecko wyslac do dziadkow na weekend... romantyczna kolacja.... spacer.... wypad razem gdzies tylko we dwoje.... kino.... albo po prostu sniadanie do lozka..... jest tyle mozliwosci.....

Gość ktos78weww
Dzięki Poczytam