Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsliwa i już ;D

nowa znajomośc- :D

Polecane posty

Gość szczęsliwa i już ;D

Witam. Nie wiem nawet czemu tu pisze, chyba już jestem uzależniona albo kafe zamienia sie w mój pamietnik ;p. A może chce zobaczyć wasze zdanie. Miesiąc temu w klubie poznałam chłopaka. Bawilismy sie itp. Potem wział mój nr. Odezwał się i tak co tydzien się tam spotykalismy. Nie bawiliśmy się cały czas razem. Może tam ok 20 minut ;] . Jest bardzo sympatyczny. Tylko widać, ze niezły z niego lovelas. Przyznam , ma coś w sobie co przyciaga mnie do niego. W tą sob było inaczej. Poznałam jego znajomych. Przyglądali mi się dziwnie ;] . Każdy sie usmiechal i robił takie zdziwione miny. Nie wiem co on im powiedział, ale ok. W tą sob były jeszcze buziakii. Nie wiem do czego ta znajomość zmierza. Jeszcze się w nim nie zakochałam, nie wiem jak on, ale dzisiaj też już sie odezwał.Mam nadzieje, ze nie chodzi mu tylko o sex, bo jak z nim rozmawiałam, to opowiadał mi o swoich kumplach.. ale wiadomo jacy kumple to i taki on. No i oni lubią sie zabawić z dziewczynami. Ale musze Wam przyznać, cieszę się z tej znajomości, bo ostatnia nie była zbyt miła dla mnie.. zostalismy przyjaciólmi, ale nie takimi jak zawsze, ze olewka... tylko mój były się czesto do mnie odzywa, więc chce chyba przyjaźni. Pozdrawiam ;)

...po pierwsze..nie ma przyjaźni pomiędzy byłymi (zawsze ktoś czegoś chce)...po drugie ...kumpel nie mówi źle o swoich kumplach, a to znaczyłoby ze chce się przed tobą wybielić

Gość szczęsliwa i już ;D
no tak.. moglam sie domyslic, ze mu tylko jedno w głowie, ale zobaczymy co bedzie dalej ;) może się zmieni;p a jak nie to się z nim pozegnam :D to nie wiem czego moj były może chcieć.. przeciez to on zaproponował...tzn.. stwierdził, ze chce przyjaźni, ale zawsze bede dla niego wazna.. no i zadzwoni napisze na na gadu.. ale się nie spotykamy.. może dlatego, ze mieszkamy 100 km od siebie..

Gość fhgffghffhfhfh
Co wy macie z tym zmienianiem charakteru i zachowań facetów? Tak się nie da. Albo akceptujesz, albo nie.

Gość szczęsliwa i już ;D
Tu nie chodzi o cały charakter, tylko o to ,że się z nim nie prześpie ,żeby zmienil te nastawienie, a tak to charakter ma fajny

Gość deeeedeee

Gość szczęsliwa i już ;D
deeedeee Twoja opinia duzo mi mówi ;p haha dzięki ;]

Gość a taka jedna 25ooooo
dziewczyno o jakim zakochaniu ty mówisz ..koles sie nawet z toba nie umawia tylko spotyka na imprezie jakby był w porzadku i chciał sie z toba spotykac to by cie zaprosił noa kolacje a po takim krótkim podchodzeniu na imprezie i jeszce buziaczkach:O wnioskuje ze traktuje cie jako panienke do zabawy, chce sie dowartoscowac i zobaczyc na ile sobie chcesz pozwolic jak miałam 118 lat chdziłam na impreze i tez zawsze jeden super koles do mnie podbijał co impreza mnie zaczepiał, na którejs z kolei sie pocałoswalismy , a na nastespnej to juz był slimak przez cała impreze..wział numer telefonu ode mnie.ale nigdy sie nie odezwał.potem go spotykałam i tylko mówił mi czesc:O heh uroki 18 latki no cóz ..potem juz sie nie całowałam z chłopakami na imprezach;)

Gość szczęsliwa i już ;D
pewnie masz rację, tylko po co sobie zawraca głowę i pisze sms caly czas ;p może myśli, ze wtedy pokaze mi, ze jest inny , a potem jak nie uda mu się mnie przelciec to dowidzenia ;]

Gość Paolka5555555555
Nie koniecznie mu musi chodzić o jedno...Njapierw go poznaj chociaż z tego co mówisz to przyszłości z tym kolesiem nie ma.. ale kumpla zawsze można mieć

Gość szczęsliwa i już ;D
Dzisiaj cały dzien praktycznie rozmawiamy dzwoni , pisze sms-y. Nie wiem martwie, że cos do niego poczuje, a on okaże nie naprawdę zwykłym draniem ..