Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta DżONS

Bez czego nie istnieje dla was poranek ???

Polecane posty

Dla mnie bez szklanki(0,3) zielonej herbaty i dużej typowo porannej kupy :))).Kiedys zamiast herbaty piłam kawe,działanie tak samo kupopędne a tylko odwadniała organizm .A wy jakie macie poranne nawyki bez których nie wyobrażacie sobie początku dnia ?

Gość kawooszz
bez KAWY!!! z moim nadciśnieniem nie powinnam ale jak wypije kawę czarną lub z mlekiem to od razu inaczej się funkcjonuje;)

Gość kjkjkji
bez spania

Gość Hmm--mmmm-mm
BEZ KAWY! swiat nie funkcjonuje !

Gość lolalala
bez porannej kupy

Gość bez śniadania

Gość garfieldowa
Bez śniadania zjedzonego przy laptopie - sprawdzam pocztę, wiadomości, ulubione fora.

dzis skroiłam już czerstwy chlebek, namoczyłam go w roztrzepanym posolonym i popieprzonym jajku i smażyłam na patelce ;)

Gość 79000
Zgadzam się z tą kupą, ale mnie niestety zatkało od kiku dni i czuje się fatalnie 😭 Herbatę pijesz ciepłą, nawet w takie upały??

ty to masz pomysły obiadek,a słyszał ktoś o zupie z pomidorów i chleba?znalazłam gdzieś przepis i smaka sobie tylko narobiłam :))

79000---> tak bo uwielbiam ciepłą zieloną herbate co podczas takiego upału niekoniecznie jest dobrym pomysłem.Więc włączam wtedy wiatrak i pryskam się wodą termalną w spreyu i już moge z radościa popijać ulubioną herbatkę :)

Bez porannego liptona (zależy od ciepła, jak gorąco to Ice Tea, a jak chłodno to Earl Grey ;)). Bez włączonego laptopa i porządnego śniadania.

Gość ja tez z dolnego slaska
bez kawy i papierosa niestety

czerwona jest dużo lepsza od zielonej ! ze względu walorów zdrowotnych też:) sprubujcie aaa i dodaje energi na cały dzień :)

Gość dla mnie czer
dla mnie czerwona ma jakis taki dziwny siarkowy posmak nie wiem czy ona taka zdrowsza od zielonej nie wydaje mi sie....:o

Gość julka kulka
bez sexu!!!

oj dużo zdrowsza wystarczy poczytać o niej. tak smak ma nieprzyjemny ale to kwestia jest przyzwyczajenia . zielona tez jest ok . ale pijąc czeroną bez żadnych diet itp. schudłam 5 kg w miesiac . czerona herbata naprawde działa ( nie tylko na mnie znam tez inne przypadki) .

zielona jest dużo zdrowsza ,ale czerwona w skutkach szybsza...to wiadomo juz od setek lat,a poza tym czerwonej nie można przedawkowac bo dość silnie działa na wątrobe,a zzielonej można pic do woli. Polecam picie jednej i drugiej herbatki,byle nie kupowanej w marketach, bo sa obie bardzo zdrowe :)

czerwona herbatę pije ja juz pare lat, zielona też czasem wypije. A czerwna ostatnio kupiłam w sklepie ze zdrowa zywnoscia w takich kosteczkach i ma na papierku chyba chińskie napisy. Raz schudlam po czerwonej herbacie ale później trochę przytyłam i schudnąć już nie mogę :D ale to moja wina bo teraz więcej jem, nie lubię męczyć się dietami :D

Gość nick baleron
bez wielkiej kupyyyyyyy

Gość Carrie bradshaw.
bez porządnego wypierdolenia mnie w dupe

1. Szybki seks zanim mąż wyjdzie - na półśpiąco 2. Budzik, wyłączenie go i dosypianie gapiąć się na zegarek - czy jeszcze można spać 3. Kibel - siusiu i kupa 4. Kawa - do połowy 5. Szybko coś na ząb 6. Papiero i druga połowa kawy

Gość Yach
bez wysrania