Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczecinski Gnoj

Ludzie sie dziwnie patrzą - mam dziewczyne, która zupelnie do mnie nie pasuje

Polecane posty

Gość Szczecinski Gnoj

Jesli chodzi o wyglad... co mija nas jakiś facet to sie tak dziwnie patrzy.. bo widzisz tą roznice a wiec przedstawiam dwa opisy, jej i mój i sami powiedzcie... czy byscie sie dziwnie nie spojrzeli na ulicy: ona - lat 25, zabójczo sexowna, ma trzy tatuaże, które tylko dodają jej pikanterii... jest bogata, ma dobry sportowy samochód, markowe ciuchy itp, ubiera sie sexownie.. wyzywająco, tak że kiedy faceci ją mijają to w myslach kazdego z nich ona sie z nim pieprzy i teraz ja... lat 21, na maxa przeciętny, absolutnie nie rzucajacy sie w oczy..., niski (172cm) dosyc chudy... (70kg) , ciuchy mam takiej średniej klasy.. firmy typu reserved, diverse , ogólnie to nie sram pieniedzmi, dziewczyny nie zwracaja za bardzo na mnie uwagi kiedy ide ulicą, moglbym rzec, ze jestem powietrzem :) no i kiedy ze soba ida dwa tak różne opisy to chyba przyznacie.. cos jest nie tak? z punktu obserwatora... straszne mnie wkurwiają te wzroki tych chuji, którzy mi zazdroszcza takiej laluni

Gość totalna porazka...
wkrotce Twoj problem zniknie... jestescie zbyt mlodzi, aby ten zwiazek mogl dlugo trwac... wiec nie martw sie :)

Gość totalna porazka...
z tego co napisales wynika, ze Ty masz 21 lat, a ona 25.

Gość buhhahhahhahhahhahhahhaha
PROWOKACJA dosyc zalosna :o

Gość ciagle ten sam temay
🖐️

Gość totalna porazka...
no nie wroze Wam sukcesu, chyba ze ona jest aniolem (choc po opisie zew. nie sadze;) ) ale jak mowie, nie martw sie, ze to sie rozpadnie predzej czy pozniej... jestes mlody i zakochasz sie jeszcze kilka razy :)

skoro piszesz, ze jestes malo ciekawy a mimo to ona i tak jest z Toba tzn. ze posiadasz jakies cechy, ktore jej odpowiadaja ....nie zadales sobie tego pytania ???????

Gość totalna porazka...
wiesz jest typ kobiet, ktore lubia miec bardzo przecietnego faceta, czesto go nie kochaj, ale lubia takiego miec, poniewaz on zapewnia im swoja obecnoscia etc poczucie bezpieczesntwa... a one w tym czasie moga pobawic sie czesto bezkarnie z innymi panami... bezkarnie dlatego, ze ten od bezpieczenstwa jest zbyt w nia zaopatrzony, aby cos z ta sytuacja zrobic... no, ale wszystko do czasu.. nawet swietemu kiedys puszcza nerwy :)

"przeciez ona mogla by miec facetow z półki o 5 klas wyżej" widocznie taki o 5 klas wyżej jej nie chciał :D a co jest takiego atrakcyjnego w tatuażach?

Gość klaudyna80.
zapraszam na super stronke www.intymnosc.pl/aff/7733 na pewno znajdziesz cos dla siebie :)

Gość no to sie naczytalam
Masz wątpliwości, to może zapytaj ją wprost :) co takiego w Tobie widzi, bycmoże powie prawde o Tobie

Gość totalna porazka...
wypowiadasz sie jak desperat :o cale zycie, kur... ? :O Ty masz 21lat :D okrecila Cie wokol palca... ale mowie, nie ma takich klapek na oczach, ktore nie moga opasc... obys sie nie obudzil z reka w nocniku :)

autorze, przeszkadzają Ci spojrzenia innych ludzi? tak to jest w prowincjonalnej Polsce, bo nawet w wielkich mistach prowincjusze uważają się za światowych kosmopolitów a słoma z butów wystaje:P niektórym frajerom żalll dooope ściska że taki młody i niepozorny wyhaczył taką laskę:) widać że mino 21 lat jesteś dojrzały mentalnie i malo prawdopodobne czy obejrzysz się za młodymi siksami.. ja na Twoim miejscu miałabym głęboko w dupie opinię otoczenia. Nieprzejmowanie się co plebs i pospólstwo na ten temat sądzi to oznaka wysokiego poczucia własnej wartości i dorosłości.

Gość to juz kiedys było
tylko,ze tam autor nazwał swoja dziewuche " typową suczką " :O

Gość totalna porazka...
dama serce... a mnie sie nie wydaje, ze autor ma problem z tym, ze sie patrza... przeciez to lechce jego ego meskie... logiczne... on sie raczej boi..... prawda autor?

A co cię inni obchodzą. Masz dziewczynę to się ciesz.

pewnie, że było 😴 laska jest typową dziwką i dlatego lecą na nią wszystkie pustaki z okolicy :D🖐️

"jak z nia jestem to co chwila dzowni do niej jakis kolega czy np wychodzi na miasto, czy idzie na spacer itp" - przejdzmy do konktretow: to zakamuflowana dziwka i tyle :o tez uwazam, ze to marna prowokacja ! 🖐️

Gość cccdsxss
Nie na kazdego faceta dzialaja tatuaze :D Wielu kojarza sie takie wytatuowane laski wlasnie z dziwkami. Faktycznie piszesz jak desperat,dlatego lepiej zebys trzezwiej spojrzal na ta laske co by sobie potem oszczedzic rozczarowan. Btw chwali Ci sie ilu kolesi do niej zagaduje,pokazuje skrzynki mailowe zebys sobie zobaczyl ile dostaje anonsow? No to widac ze tez lubi sie dowartosciowac :o

Gość cccdsxss
O ten strach zapewne chodzilo w sensie ze boisz sie ze ktos Ci ja odbije...

Gość totalna porazka...
gnoju, zaczynasz byc agresywny, a to dowodzi |Twojej frustracji, ktora byc moze scisle zwiazana jest z Twoim zwiazkiem... :o powodzenia 🖐️

Gość w Pacanowie Kozy kują
raczej nieczęsto takie "mezalianse" mają szansę przetrwania - Ty czujesz się gorszy - przeszkadza Ci to - w końcu to ją zaczniesz o to obwiniać (albo będziesz pracował na sobą i postarasz się jej dorównać)

Gość co to jest hipokrytyzm
? haha. ale żałosny jestes, nie tylko z wyglądu nic soba nie prezentujesz, ale i w głowie sieczka. Wiec odpowiedz na twoje pytanie jest chyba prosta-ta laska nie ma zadnych wymagan, potrzebuje tylko CHUJA i ty nim jestes. Gratuluję :D

' w oczy kuje " :O chłopcze wróć do skzoły, bo trudno traktowac powaznie takiego kogucika przygłupiego. pewnie łacznie ze swoją "suczką " macie IQ w okolicach 70. pozdro

Gość totalna porazka...
przeciez sobie taki nick wymysliles wiec jak JA Cie tak nazwalam? sam sie tak nazwales... poza tym nie mow do mnie per dziewczynko, bo jestem starsza od Ciebie... nie mow do mnie per wy.... i kogo i dlaczego nazywasz hipokrytami?

jaki debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie zajarzyłeś ,że chodziło mi o to,że nie ma takiego słowa jak " hipokrytyzm" .Dawno takiego kretyna nie spotkałam , hahahahahahaha