Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczecinski Gnoj

Ludzie sie dziwnie patrzą - mam dziewczyne, która zupelnie do mnie nie pasuje

Polecane posty

Gość co to jest hipokrytyzm
pisz jeszcze, pośmiejemy się z Twoich nieudolnych wypocin :D

Gość totalna porazka...
:o :O

Autorze nie zachowuj się jak baba. Przecież jesteś facetem i opinia innych nie powinna cię w ogóle interesować, rób to co uważasz za słuszne. Tylko kobiety robią wszystko na pokaz.

Gość Creatine Monohydrate
dziewczyny jestescie żałosne... ubliżacie autorowi z niewiadomego powodu, a gosc bardzo trafnie napisal, ze bije od was hipokryzją to raz, dwa, że nazywacie BEZPODSTAWNIE nie znając tej dziewczyny "dziwką"... czy wy w ogole wiecie kto to jest dziwka? bo zdaje sie, że nie macie zielonego pojecia.. co do autora temtu, hm bylem raz podobnej sytuacji, jedyna rada to taka, żebyś jebał wzrok tych lamusów, którzy was przycinają i bawił się w najlepsze ze swoją kobieta... ja dodatkowo kiedy czułem na sobie owy wzrok, zawsze zaczynałem łapac moje kobiete za tyłek, albo zaczynalem ja calowac.. co by jeszcze bardziej podkurwić "obserwatorów" tylko ze u mnie była ta róznica jeszcze bardziej widoczna, miałem 20 lat a moja kobieta miała 29 :) i wierz mi... równiez była absolutnie z najwyższej półki

Gość Truskawkowa Rozkosz
do "co to jest hipokrytyzm" juz.. ponabijałaś sie? a teraz wyjdz i zamknij dzwi, bo zrobilas z siebie jeszcze wieksza idiotke :O

Gość Gravissimo
pierdol tych frajerów którzy was obcinają, ludzie od zawsze sa zawistni i zazdrosni i zawsze bedac gadac, taka natura... ruchaj ile wlezie i pierdol to, ewentualnie stostuj dodatkowo rade opisaną przez kolege wyzej, czyli łap ją za tyłek, całuj, dotykaj.. wlasnie kiedy ktos bedzie patrzył , wtedy podwójnie im bedzie gul skakał i beda sobie mysleli "jak kurwa taki małolata taka suke wyrwał, jaki farciarz"

Bo prawda jest taka że takie launie nieraz nie mogą znaleźć sobie faceta. Po prostu są traktowane jak lalki na jedną no może kilka nocy. Więc jak chce mieć faceta na stałe to zaczyna szukać wśród tych "normalnych" albo inaczej "przeciętnych"

Gość hehehe a ja mysle ze
tutajesze panie sie tak oburzyły i zaczeły jechac na twoją kobiete bo sa zwyczajnie zazdrosne, są zazdrosne z paru powodow: laski z opisu jak twoja maja powodzenie laski z tego forum zapewne nie... laski z opisu jak twoja moga sobie jednym palcem owinąć przecietnych pajacyków z którymi pewnie są/były tutejsze laski nie od dzis wiadomo ze kobiety sa strasznie zawistne i to wszystko wychodzi, od razu obelgi , ze to dziwka, ze jest glupia itp :) oj smieszne jestescie

Chlopie, a co Cie inni ludzie obchodza?? Niech sie gapia, kij im w oko. Zyj swoim zyciem, ciesz sie i baw i tyle. W koncu mlody jestes. 🖐️

Gość nie od dzis wiadomo ze
kobiety sa bardzo zazdrosne o inne jedna dziewczyna zdradzila mi, ze kiedy sie szykuje na impreze to nie dla facetów tylko wlasnie dla innych kobiet.. bo faceta to sobie zawsze znajdzie tylko chodzi wlasnie o podziw innych kobiet a te srednie pasztety, ktore nie grzeszą urodą, kiedy widza taka atrakcyjne laske to im gul chodzi i zawsze wala glupie teksty, ze musi byc pusta, ze sztuczna bla bla bla nawet nie wiecie jakie jestescie zalosne :)

Gość smieszne jest to
ze autor sam sobie pisze komentarze pod roznymi nickami... choc moze to raczej załosne a nie smieszne

Gość anna inna
a ja tam lubie takich przecietnych chlopakow :) widocznie musisz miec to coś dla niej , nie zastanawiaj sie tylko korzystaj z tego

jak dla mnie słowo "hipokrytycyzm" wcale nie brzmi głupio:P autor wymyślił nowe słowo, język polski jest językiem żywym i kreatywnym, powstają w nim nowe słowa, kontaminacje, zapożyczenia, mamy wulgaryzmy, mamy obcojezyczne słowa na codzień w mowie potocznej, toteż uważam że bez problemu możemy przyjąć do słownika słowo"hipokrytycyzm" 🖐️

Gość uaaaaaa
Też byłam kiedyś z facetem o pięć klas niżej, jak to ująłeś, ale to był kaprys, ciekawość, chęć odegrania się i inne bzdurne powody. Rzuciłam go jak znalazł się facet odpowiedni dla mnie. A to poczucie bezpieczeństwa to nie jest wcale najważniejsze, jeśli facet nie ma poczucia humoru i pewności siebie. Nie wiesz, co ona w tobie widzi i pewnie za jakiś czas ona też tak zacznie myśleć: co ja w nim widziałam.... Nie nastawiaj się na trwały związek. Na razie korzystaj, póki możesz

Gość baba waga jaga
Na nas też patrzą jak razem idziemy. Tyle że sytuacja jest odwrotna, to on jest ładniejszy i rozpoznawalny. Ale mnie denerwuje bardziej to, jak go laski zagadują w klubach, uśmiechają się, machają, proszą do tańca. Dobrze, że on nie lubi wychodzić :P

Gość boze facet skoncz
juz z tym uzalaniem to juz jest chyba twoj 50 topik na ten temat tak cie boli ze jestes gorszy od swej laski to ja zostaw

Gość qwertyuip
" boze facet skoncz" to ciekawe, bo ja widze pierwszy taki temat :O

Gość boze facet skoncz
niestety widzialam juz te tematy wczesniej temat i swoj nick tylko nazywal inaczej wczesniej bylo, ze nie rozumie dlaczego taka "dupcia" jak jego dziewczyna chce z nim byc

Gość 10 partnerow to bardzo duzo

Gość qwertyuip
ale masz z tym problem bo nie rozumiem? dziwi mnie takie rozkmianie ludzi, czy byl juz temat czy nie a po drugie nawet jesli byl to tylko jeden a ty tutaj cos chrzanisz o milionach

Gość boze facet skoncz
to ty widze masz z tym problem, skoro rusza cie moj post a te "50" tematow to byla ironia jakbys nie zauwazył facet przezywa jak mrowka okres, ma fajna babke to niech ja ma, a nie uzala sie co jakis czas

Gość qwertyuip
a niech przezywa, co to cie interesuje? po drugie skad pewnosc, ze tamten temat byl jego? tutaj jeden i ten sam czlowiek potrafi codziennie zakladac po pare tematow pod innymi nickami

Gość 10 partnerow to za duzo

Gość boze facet skoncz
masakra czlowieku, przyczepiles sie mojej wypowiedzi jak rzep psiego ogona, mam prawo sie interesowac tym co mi sie podoba A z tego pewnosc ze ciagle pisze to samo, - typu "mam piekna laseczke z tatuazami, za ktora kazdy sie oglada, kazdy chce sie z nia bzykac, ona ma kase a ja jestem takie bee i fee" spasuj i zajmij sie problemem autora, bo widze ze ciebie bardzo on interesuje

Gość preczkomuchy
a co was to kurwa pajace obchodzi ile razy zalozyl ten temat? swoja droga musicie tutaj sieziec 24h:O skoro wiecie ile razy.. zal mi was

Hej, nie przejmuj się, tylko się ciesz, że masz taką laskę.

Gość nie wiem co fajnego w takiej
co spala z 10 facetami

Gość mimimimimimi
Moim skromnym zdaniem,to autor tylko po to zalozyl ten topik ,zeby sie pochwalic jaka to On laske ma (o ile istnieje) ,zeby sie dowartosciowac jeszcze bardziej:D Pozdrawiam zakompleksionych:)

Gość encepence w ktorej rece
"nie wiem co fajnego w takiej co spala z 10 facetami" a co fajnego w takiej co spała z jednym? beznadziejne stwierdzenie.. o ile prawdą jest to co dziewczyna mówiła autorowi, że kiedy była w związku to nie zdradzała to nie ma w tym nic dziwnego, ze tylu facetów ma na koncie.. kazda atrakcyjna kobieta ma podobne osiagniecia wyjasnijmy sobie cos.. kazdy robi to na co moze sobie pozwolic, ludzie malo atrakcyjni krytykuja tych atrakyjnych, ze maja duzo ludzi na koncie pod wzgedelem sexualnym, ale to zwyczajna zazdrosc bo kazdy kto by byl atrakcyjny i by mogl to by z tego korzystal,