Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hytrty

nie podniecam go ;(

Polecane posty

Gość hytrty

mam 21 lat, moj facet 28. to moj pierwszy facet, on dlugo nie mial dziewczyny. i sprawa wyglada tak ze gdy stoje blisko niego to staje mu, ale np jak robie mu loda to on musi konczyc reka, a jak sie kochamy to on moze i z godzine i nie dochodzi ;( nie podniecam go ;( czuje sie jak ostatni flak :(

" on dlugo nie mial dziewczyny" i pewnie przesadzał z onanizmem :P teraz macie skutki :classic_cool:

A wolała być żeby doszedł zanim zdąży ci go wsadzić?Normalna kobieta to by sie cieszyła że ma długodystansowca,chyba że dopadła go moda gejowska i po prostu wolał by chłopaka od ciebie.

Gość hytrty
no wlasnie wiem ze dlugo sobie raczka pomagal wiec myslicie ze sa tego skutki > to moj pierwszy partner wiec czy mozna to jakos odwrocic? aha, nie wiem czy ma to znaczenie ale dosc czesto pali trawe. nie mam pojecia czy wplywa to jakos na jego potencje

Gość hytrty
walker - ok. ale to moj 1 partner i jak sluchalam ze kolezanki mowily ze czasem 5 minut i jest po wiec jak kochalam sie z nim a on mogl ponad godzine to pomyslalam ze go nie podniecam wcale ;(

hytrty to jest już dojrzały facet a nie jakiś szczeniak co uwidzi troche twojego cycka albo rozkroczysz się i już tryska,skoro godzine cię posuwał to chyba było ci dobrze?chyba że ty też nie miałaś z tego przyjemnośći.Jak sama mówisz że w koncu doszedł więc jest dobrze,czym ty sie przejmujesz?

Gość totalna porazka...
:O:O:O

Gość hytrty
no tak, ale czy to nie znaczy ze jednak nie podniecam go az tak? jak robie mu loda w opewnym momencie mnie odsuwa i musi sobie sam raczka dokonczyc :O czuje sie wtedy malo kobieca. to samo jak mnie posuwa. czytalam ze normalnie facet powinien 15-20 minut wytrzymac a on moze ponad godzine :(

Gość hytrty
poza tym nie mial dlugo kobiety wiec myslalam ze jak zobaczy troche cycka to faktycznie szybciej trysnie :O

Gość klaudyna80.
zapraszam na super stonke www.intymnosc.pl/aff/7733 na pewno znajdziesz cos dla siebie :)

Gość totalna porazka...
dziewczyno jeszcze malo wiesz o zyciu i nie tylko 🖐️

hytrty-Czyli sprawa chyba prosta,po prostu długo to robił ręka i tak lepiej przezywa orgazm i trudniej mu dość,nauka seksualna mówi na ten temat że to mu przejdzie i wróci do normalności,więc się nie przejmuj,chyba że jest gejem co tez dużo prawdopodobne i wtedy masz problem,ale jest prosty test na gejostwo.Po prostu zawiąż mu dzwonek na siurka i pokaż mu gołego faceta,jak zadzwoni dzwonek to znaczy ze gej;):D

Gość hytrty
no to wytlumaczcie mi to :( nie podniecam go?

jesli z trawka to prawda i nie byl to podszyw, moze miec wplyw na jego erekcje .... a swoja droga powinien doceniac taka dziewczyne jak Ty, ktora to znosi :o

kobiety to wytłumaczcie mi to o co wam tak naprawdę chodzi?No bo jak facet sie szybko spuszcza to jest źle i narzekacie,jak jest długodystansowiec to tez źle,kurwa wam to nikt nie dogodzi:o

Gość totalna porazka...
sprobuj sie przebrac w kostium pielegniarki, moze skonczycie po 11 min :D

Gość to jest odwracalne
skad mamy wiedziec czy go podniecasz czy nie? ale rzeczywiscie moze byc tak, ze podniecasz go strasznie, ale jesli przez lata robil sobie dobrze reka, to sie troche przyzwyczail, i na poczatku moze miec problemy z dojsciem podczas stosunku. Musi minac troche czasu, zanim sie odzwyczai, ale musisz mu troche pomoc. Mozesz np sama pomoc mu reka. Poza tym, to jesli wogole ma wzwod i dochodzi przy tobie, niezaleznie od tego w jaki sposob, to chyba proste ze go podniecasz. Ja przestaniesz go podniecac to bedziesz wiedziala, bo wtedy cie zostawi.

Gość totalna porazka...
Walker, dziewczyna sie nie zna :O :o

Walker, to nie chodzi o to, zeby popadac z jednej skrajnosci w druga, ale wybacz, jesli jestem obok mojego ukochanego, to on od samego patrzenia na mnie sie rzuca a dziewczyna pisze, ze robi wszystko a on ciagle jak flak, to kto by chcial takiego 'macho' ? :o

Popalanie trawy może miec wpływ na długośc stosunku, intensywnośc odbieranych wrażen seksualnych, tym, że odsuwa Cie gdy kończy przy francuzie nie przejmowałabym sie. Moze ma taki "styl" :) a najlepiej zapytaj go, dlaczego woli kończyc w ten sposób. Facet kończac potrzebuje już trochę...no nie wiem jak sie wyrazić ... innych technik "kończenia", niektórzy lubia żeby było bardzo syzbko, żeby zmianiac tempo, no trudno mi to wytłumaczyć. najlepiej porozmawiaj z nim o tym....Niech sam Ci to wytłumaczy. Z cąła pewnością nie jest ta, że go nie podniecasz, bo on może cała godzinę, to dobrze... nie jest dzieciakiem, który tryska w 3 minuty:) Gdybys go nie podniecała, nie pociągała, to albo by nie doszło do wzwodu, albo szybko by sie skończył, nie finalizując stosunku...tak to widze:)

Gość totalna porazka...
dama czytaj ze zrozumieniem... autorka pisze, ze ona czuje sie jak flak, a nie ze jej facet jest flakiem... on nie ma problemu z erekcja, tylko z wytryskiem :o

Gość totalna porazka...
przepraszam, pisalam do Dory:)

xxxxxDORAxxxxx-Gdzie ona pisze że flak?Odnoszę wrażenie że większość ludzi na tym forum top przedszkolaki co nie umieją czytać,piszę że ona się czuje jak flak,a on ją posuwa to wiadomo ze mu wtedy stoi ale jak dochodzi to ręka,być może ze po prostu lepiej odczuwa przyjemność ręką anieżeli w cipce albo w ustach,wiadomo że kobiety nie mają tego wyczucia i nie wiedzą kiedy mają szybciej a kiedy wolniej.

Gość ksenia jsdfhsdh
a ja chciałam popieścić mojego ustami, gdyż mój chłopak od roku pieści mnie w ten sposób i sprawia mi to ogromną rozkosz, uprawiamy seks od dwóch lat. I kiedy chciałam go ustami pieścić, myslac że to się robi jak na filmach ale on kiedy tylko go polizałam po penisie zaraz suścił się... to co ja powinnam zrobić? próbowałam już dwa razy i on od razu po pierwszym liznięciu się spuszcza a potem już nie chce. Co ja powinnam zrobić?

autorko pewnie za młodu uwielbiał jednorękiego bandyte i stąd teraz takie a nie inne ma możliwości Ciesz sie że jest długodystansowcem :P

kobieto. Robienie loda daje mężczyźnie przyjemność, ale żeby doszedł, musisz też na zmianę robić to ręką. To naprawdę normalne. Nie pomyślałaś też, że to iż robi to godzinę może świadczyć o tym, że chce aby Tobie było dobrze? Może powstrzymuje orgazm (albo wyuczył się tego już dawno). Pewnie jeśli mu powiesz że nie lubisz tak długo, to będzie dochodził szybciej. Nie szukaj tu swojej winy :P Przecież staje mu na Twój widok

Gość ksenia jsdfhsdh
nie chce wibratora. Co powinnam zrobić, co robię źle? On nie chce nic mi powiedzieć. A czuje, że tego chce, co powinnam zrobić? Czy raczej to chłopak nie dla mnie?