Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczepan10

Czemu związku się nie udają

Polecane posty

Gość Szczepan10

Jak to jest. Zawsze kiedy zależało mi na kimś związki te bardzo czesto się nie udawały, ale jak poznałem kogoś kto właściwie mnie nie do końca kręcił (był nie dla mnie) te osoby były bardzo chciały. Odpowiedzi mogą być dwie. Moze to jest tak jak bardzo chcemy zachowujemy się iracjonalnie (dziwacznie), narzucamy się i przez to, przestraszmy kogoś i zniechecamy. A jak nam nie zależy to w ten spósób pobudzamy kogoś do starania się. Jeżeli tak jest to jest to idiotycznie. Uczy nas to szachów, gry, czegoś czego nie powinno być w miłości. Lub druga przykra wiadomość. Staram się o względy kobiet na które mnie poprostu "nie stać" - i one mnie "odrzucają", natomiast o mnie walczą te których ja nie chce.

Gość a może po prostu powinnieneś
być sobą i nie udawac macho? wtedy na poewno znajdzie się ktoś taki, jak Ty. a to,co nieosiagalne, zawsze jest najbardziej pożądane...

Gość Szczepanie a ile ty masz lat?

Gość Szczepan10
35. Czy wiek coś generuje? Pytanie ukierunkowuje na jakąś infantylność? O to chodzi.....? Poznaję i kiedy mówię ze jest fajnie, miło i się angażuje...przegrywa. Ale kiedy poznaję i włąsciwie się nie angnażuję bo (nie chce, nie czuję lub jestem chwilowo mocno zawodowo zaangażowany) to mam wrazenie ze tej drugiej stronie zalezy. Wiem ze trzeba być sobą i nie udaję macho. Ale czy warto pokazywać że zależy? Moze słowa ze to co jest nieosiagale...tego własnie szukamy. I to jest , przyko mówiąc - sposób na was. Stąd taka popularność ksiażek typu: "Szkoła uwodzenia".

Gość no to teraz ja się wypowiem
ja też tak mam.... jak byłam na nie , to facet zabiegał, jak powiedziałam, że jest fajnie itp. to nagle się odsunął, jakby się bał, że może mi z nim być dobrze.... nie rozumiem... gonienie króliczka - jak króliczek złapany, to można zwrócić sie ku innym sprawom...

Gość tomek3000
Znacie film "Testosteron"? Bo one to wszystkie to kurwy są.

Gość nelson T
Znacie fim "Testosteron"? Bo one to wszystkie takie kurwy są.

Gość .podszywacz
czy przypadek?

Gość .podszywacz
czy przypadek?