Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merkocolo

Wyglad ma znaczenie

Polecane posty

Gość merkocolo

Nie wiem po co pisze ten post, ale jakoś tak mnie natchnęło po ostatnich wydarzeniach w moim zyciu. Odnoscnie tematu .Niby ludzie zaprzeczaja, ale powiedzmy sobie prawde kto nie zwraca uwagi na wyglad plci przeciwnej. Owszem wnetrze człowieka jest dla większość rzecza pierwszorzedna, no ale żeby poznac to wnetrze najpierw trzeba się do człowieka zbliżyć. A tu niestety wyglad jest bardzo wazny. Chociaz z drugiej strony nieważne, czasem ludzie pomimo iż osoba pod względem charakteru im pasuje i tak z nia nie będą ze względu na wyglad ;/ Przez polowe zycia byłem otyly. Kobiety traktowaly mnie jak przyjaciela, nigdy jako obiekt miłości :P Jakies 3 lata temu odkryłem dlaczego jestem otyly, zacząłem się leczyc. Obecnie z wagi 120 kg, zeszlo do 70 kg. Jestem teraz szczupłym człowiekiem. I się zaczęło koleżanki zaczely zwracac na mnie uwage, mizdrza się. Strasznie razi mnie ich obluda, ponieważ wczesniej byłem dla nich obiektem kpin W sumie przyzwyczaiłem się do zycia jako singiel i kobiece zaloty nie robia na mnie większego znaczenia. Przyzwyczaiłem się do zycia w samotności i jest mi z tym dobrze :P A jakie sa Wasze przemyślenia na ten temat ? Czy Waszym zdaniem osoby, grube, za szczuple, brzydkie maja trudniej w miłości ?

Gość _Tęsknię_
oczywiście, że wygląd ma znaczenie:) zwierzęta również dobierają się w pary w ten sposób i niech nikt nie zaprzecza. A Tobie radzę poznać taką dziewczynę, której wcześniej nie znałeś i wierz mi, że kochać ibyc kochanym to piękna sparawa :)

Gość Gruuubcio 1985
a co by ło powodem otyłości? może ja też powinienem się leczyć bo ważę prawie 110 przy 180 wzrostu :O

Gość no to teraz ja się wypowiem
ma znaczenie.... podobno przyciąga wygląd, a charakter zatrzymuje... jak nie ma przyciągania, to nie ma co zatrzymać... znam ludzi, którzy np. po spotkaniu w realu (znajomośc internetowa) już nei mogą ze soba rozmawiać, bo wygląd... masakra...

Gość a kiedy jak nie teraz?
pewnie wszystkie teraz by chciały wskoczyć ci do łóżka :P

Gość po co założyłeś temat
skoro nic nie piszesz?:O

Gość baba waga jaga
w miłości wcale nie trudniej, za to trudniej im zwrócić na siebie uwagę przy pierwszym kontakcie.

Wygląd ma znaczenie. Oczywiście, że tak. W końcu poprzez wygląd wyrażasz siebie. Może nie w 100% ale zawsze.

Gość ksdjhshfjdhfjdhfjdhjf
"moj prawie chlopak powiedzial, ze srednio zalezy mu na tym jak wygladam a jestem atrakcyjna i przykro mi sie zrobiło." taaa skoro mu sie podobasz to tak gada jakbys byla pasztetem to by nawet na ciebie nie splunal taka prawda