Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6328932o

dziwnie się poczułam

Polecane posty

Gość 6328932o

powiedziałąm facetowi ze jakby nie chcia sie juz ze mna spotykac zeby mi odrazu o tym powiedzial....to bylo po seksie.A on na to ok ze mi powie i mnie przytulił..Hm wolabym zeby mnie zapewnil ze nie bedzie takiej koniecznosci a nie ze stoickim spokojem oznajmił "dobrzE"

Gość 6328932o

Gość krótkowłosa
moj facet tez czasem cos palnie nie wymagajmy od niech zbyt wiele (i na odrót) kazdy czasem cos mowi choc mysli inaczej czasem tak jest jak sie przytulil to w sumie nawet dobry znak chyba

Gość zadałaś głupie pytanie
ale odpowiedź była szczera. pytanie jest z rodzaju pchających go w objęcia innych, kiedy tylko nadarzy mu się sposobność. wielce to ryzykowne i do przewidzenia, że spełni twoją prośbę.

Gość baba waga jaga
Lepiej nie manipulować i nie zadawać pytań, kiedy ma się w głowie konkretną pożądaną odpowiedź.

Gość 6328932o
wg mnie moje pytanie nie bylo glupie..Powiedzialam ze takie sytuacje (seks)przywiazuje...ze kobiety to inaczej odczuwaja niz mezczyzni..i nie chcialabym spadzac z nim weekendow jak on podejmie decyzje ze nie chce sie juz spotykac.."a weekendy zawsze miło mozna sie pobzykac"

Gość 6328932o

Bo nie zadaje się pytań na które się nie chce znać odpowiedzi... ;) A facet szczery aż do bólu ;) Cóż, tylko szkoda że nie wyczuł że ty wolałaś kłamstwo usłyszeć... ;)

facet byl po prostu szczery,jesli nie bedzie chcial juz z toba byc,to ci po prostu o tym powie...jest uczciwy i tyle. Sama zadalas takie pytanie,wiec co sie teraz dziwiwsz

Gość 6328932o
hm czy to znaczy ze lepiej sie ewakulowac?bo predzej czy pozniej mi to powie/?

Gość 6328932o
ja 24 on 31

Gość baba waga jaga
Nawet gdyby powiedział, że myśli o Tobie poważnie, wcale by nie znaczyło, że kiedyś mu się nie odwidzi. Ryzyko jest zawsze, on jest na razie zainteresowany, jeśli chcesz spróbować, musisz je podjąć.

6328932o Zastanów się jak by ci odpowiedział że będzie zawsze z tobą to byś nie myślała nawet o tym była byś szczęśliwa... Ale on nie powiedział by ci prawdy a więc była byś idiotką wierzącą w kłamstwo. No chyba że powiedział to tylko dla tego że myślał że właśnie to chcesz usłyszeć :D a więc cię okłamał... No chyba że po sexie ostatnią rzeczą o jakiej myślał to zrywanie i powiedział cokolwiek żebyś się odczepiła bo kto po udanym sexie chce myśleć o zrywaniu? Masz już jasność ? ;)