Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honey money madafaka 30

Chcę założyć firmę, wszystko przygotowałem,ale sie boję. Jak pokonać strach?

Polecane posty

to bedzie firma szkleniowa, bede szkolił firmy w zakresie negocjacji w biznesie, mam już i lokal, i bazy klientów, i foldery,i prezentacje. Ale tkwię w martwym punkcie. Strach mnie zabija.

Gość zadałaś głupie pytanie
idź do wróżki. ;) a jak nie czujesz się dobrze z tym, co zamierzasz, to lepiej to rzuć. brak wiary w swoje postanowienia, robi bałagan nie tylko w interesach, ale i w głowie :P

Gość willi lonka
kto nie ryzykuje ten nie ma

Gość karol borowiecki Łódź
nad czym ty myslisz idioto! dzialaj i nie mysl, im wiecej myslisz tym wecej bedziesz mial wątpliwosci

Daj spokój - czego się boisz ??????? Masz już wszystko przygotowane to w czym problem? Myśmy z mężem pewnego dnia wymyślili, ze otwieramy firmę i po dwóch miesiacach firma już działała. Oboje rzuciliśmy pracę, postawiliśmy wszystko na jedną kartę i nie żałujemy. A teraz idzie nam świetnie. Tobie również życzę powidzenia.

Nie masz wyboru musisz iść do przodu i zrobisz to. Strach jest czymś naturalnym. Tylko głupiec nie czuje trwogi gdy na nieznanym gruncie stawia nogi.

No to będzie świetna firma szkoleniowa.... Pierwsza lekcja jak pokonać strach przed otwarciem firmy :D :D :D :D następna jak pokonać strach przed kontaktami z klientami :D