Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nijaka1889

pomocyyy

Polecane posty

hej. mialam taka nieprzyjemna przygode z papierem, na dyskotece poszlam sie zalatwivc i.. okazalo sie ze nie bylo papieru, wiec po fakcie jak sie zorientowalam wpadlam na glupi pomysl..był pełny kosz, czubaty i wzięłam pierwszy z brzegu bo byłam pijana i troche mi pokapało na nogi. Wzięłam go dwoma palcami, przytknelam powierzchownie do cewki moczowej, ale mialam lekko rozchylone wargi wiec jakas jego czes mogla dotknac blony sluzowej od wewnatr.. pozniej wytarlam nogi i wyrzucilam do kibla. I jak juz tak sobie splywal to sie przerazilam... po jakims czasie pobieglam do innej toalety i zmoczylam czysty papier i sie wycieralam... taka bylam przestraszona...nie wiem czemu sie tak zachowalam, zawsze na higiene zwracalam szczegolna uwage a teraz... jakies 2 tyg pozniej odczuwalam mega zmeczenie, bvole miesni, kilkudniowy bol glowy, pozniej bralam amfetamine... po niej mega przeziebienie, ktore trwalo okolo miesiaca, dopiero niedzwno doszlam do siebie, oslabienie, popekane kubki smakowe, wezly itd.. test po 7 tyg. minus... teraz tak, boje sie, ze przez przeziebienie przeciwciala namnazaja sie za wolno i po prostu test ich nie wykryl... co jesli zlapal tez hcv? to podobno sprawia ze test nie wykryje? Niby jesli bylyby to objawy hiv to musialyby byc przeciwciala i to duzo, ale bylam bardzo oslabiona miesiac... wszystko zniknelo, zrobialm test po tych 7 tyg, i 3 dni pzniej wezel pod pacha bolacy, to juz raczej nie od amfetaminy... mozliwe ze po takim czasie od hiv? prosze was wypowiadajcie sie na temat ryzyka, bardzo mi to pomoze...

Gość olabogełe
no bez przesady, myśle ze nic ci nie bedzie od tego jezeli skrawek którym sie wytarłaś był suchy, ale swoja drogą bez kitu beznadziejne masz pomysły.. wolałabym miec pokropione majtki niz wytrzec sie papierem po kims:o

Skarbie, żebyś się zaraziła HIV, krew osoby chorej musiała by dostać się do twojej krwi. Napewno nie masz HIV (zakładając że wstrzykując amfetaminę używałaś czystych igiełek). Większość objawów które opisałaś to efekt infekcji która spowodowała ostre przeziębienie. Wyzdrowiejesz kochanie.

może i pojde na magisterke, poki co odpoczywam.. i nie cheleje na wiejskich potancowkach! nie podoba ci sie to nie odpisuj... zawsze trafi sie taki co potrafi tylko skrytykowac, a pomoc nie umie...

amfetamina to pomysl kolegi, wsypal mi do piwa troche a ja wzielam pare lykow... no pomysl glupi, ale alkohol wylaczyl myslenie, sama sie brzydze tego co zrobilam, niestety, stalo sie, wlasnie nie wiem czy byl suchy, bo na taki wygladal powierzchownie, ale czy caly taki byl...

Ile razy będziesz jeszcze o tym pisać? To jest już denerwujące, idź do lekarza, a nie ludzi zamęczasz.