Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowiedzcie

Urojona ciąża ?

Polecane posty

Gość Odpowiedzcie

Witam Mam taki problem i bardzo chciałabym uzyskać odpowiedź, bo niedługo sama ze sobą oszaleję. Ok. 2óch miesięcy temu zażyłam tabletkę escapelle ( pękła prezerwatywa w dni prawdopodobnie NIEpłodne + wytrysku wewnątrz NIE było ). Po ok. 3 tygodniach od wzięcia tabletki zrobiłam test ciążowy - wynik negatywny. Kilka dni później dostałam okres ( był normalny, trwał kilka dni, był obfity, były skrzepy itp. ). Po miesiącu dostałam następny okres, dwa dni spóźniony. Trwał kilka dni, krwi było sporo, były skrzepy, czyli tak jak poprzednio. I teraz - kilka dni po tej właśnie miesiączce odczuwam ból sutków, a raczej drażliwość, bo nie bolą cały czas tylko przy dotyku lub przy ocieraniu o koszulke np. Dodatkowo mam wrażenie, że mi niedobrze, czuję ścisk w żołądku. Dlatego postanowiłam zrobić test ciążowy - wynik negatywny oczywiście Jednak niepokoją mnie te sutki i te mdłości ( wymiotów nie było tylko po prostu jakoś mi niedobrze ). Czy mimo dwóch normalnych miesiączek i dwóch negatywnych testów mogę się obawiać ciąży ?? PS. Pierwszy test to Quick Vue, a drugi to Pre Test. Na obu pisało, że mają skuteczność powyżej 99 %...

Gość nie jesteś w ciaży
jest gorąco więc tak organizm może reagować na takie wysokie temperatury.

Gość Odpowiedzcie
Też już o tym myślałam... zwłaszcza że jeśli chodzi o tą drazliwość sutków to jka mam duże piersi i jak jest upał to naprawdę mi przeszkadzają.. Dziś jest chłodniej i nie bolą już tak jak ostatnio.Tylko niedobrze mi ciągle.. ale może to z nerwów, sama nie wiem. Nie stresowałabym się tak bardzo, choć dla mnie dziecko to koniec świat byłby teraz, gdyby nie to, że mój parter mnie zostawił i nie wiem ale chyba nie bardzo przejmuje się tym, że jednak coś mogło się stać...

Gość Odpowiedzcie
Piszcie...:(

Gość Odpowiedzcie
Nikt już nie odpowie ?

Gość czekoladka001
Moim zdanem nie jesteś w ciąży. Te objawy mogą być spowodowane upałami i stresem. Czasami jak się o czyms mysli(nie chce byc w ciazy) to sie widzi u siebie objawy.Ja np. czasami mam tak, ze czytam o jakiejs chorobie i widze wszystkie objawy u siebie. Musze wtedy "puknac się w głowe" bo inaczej to człowiek by oszalał.