Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowiedzcie

Urojona ciąża ?

Polecane posty

Gość Odpowiedzcie

Witam Mam taki problem i bardzo chciałabym uzyskać odpowiedź, bo niedługo sama ze sobą oszaleję. Ok. 2óch miesięcy temu zażyłam tabletkę escapelle ( pękła prezerwatywa w dni prawdopodobnie NIEpłodne + wytrysku wewnątrz NIE było ). Po ok. 3 tygodniach od wzięcia tabletki zrobiłam test ciążowy - wynik negatywny. Kilka dni później dostałam okres ( był normalny, trwał kilka dni, był obfity, były skrzepy itp. ). Po miesiącu dostałam następny okres, dwa dni spóźniony. Trwał kilka dni, krwi było sporo, były skrzepy, czyli tak jak poprzednio. I teraz - kilka dni po tej właśnie miesiączce odczuwam ból sutków, a raczej drażliwość, bo nie bolą cały czas tylko przy dotyku lub przy ocieraniu o koszulke np. Dodatkowo mam wrażenie, że mi niedobrze, czuję ścisk w żołądku. Dlatego postanowiłam zrobić test ciążowy - wynik negatywny oczywiście Jednak niepokoją mnie te sutki i te mdłości ( wymiotów nie było tylko po prostu jakoś mi niedobrze ). Czy mimo dwóch normalnych miesiączek i dwóch negatywnych testów mogę się obawiać ciąży ?? PS. Pierwszy test to Quick Vue, a drugi to Pre Test. Na obu pisało, że mają skuteczność powyżej 99 %...

Gość Odpowiedzcie
upppp!!!

Gość Odpowiedzcie
:(

Gość Odpowiedzcie
Nikt nie odpisze ?

Gość gryczka
Nie ma żadnej szansy, żebyś była w ciąży. Wyluzuj.

Gość joanna00
bardzo dobrze Cię rozumiem, znajduję się w bardzo podobnej sytuacji, tylko,że ja zrobiłam już dwa testy z krwi i nadal mam wątpliwości, @ też mam w miarę normalnie, troszkę poprzesuwane ale to chyba przez ten stres. Moja rada to albo porządnie się wyluzować albo iść do psychologa, co sama ostro rozważam teraz, bo to bez sensu tak bez powodu marnować sobie tyle czasu. Będzie dobrze;)