Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratatutuuuu....

cycki do oceny, dla mnie sa brzydkie!!! FOTO

Polecane posty

Gość tratatutuuuu....

mam kompleks brzydkich cyckow. Jestem po dwoch porodach, wczesniej tez mialam nie duze, jakies 75 B...ale po pierwszej ciazy i karmieniu jeszcze mi zmalaly, a po drugiej w trakcie karmirnia urosly, mialam sliczne pelne piersi...jednak potem zmalaly, obwisly, pojawily sie rozstepy i ogolnie wygladaja nieciekawie. Moze tak na zdjeciu nie widac rozstepow ale sa.Nosze push-upy to jakos wtedy wygladaja...ale mezowi wstydze sie pokazywac nago.Oczywiscie w chwili uniesien pokazuje mu moje piersi a on sprawia wrazenie zachwyconego. Ogolnie mowi mi czesto ze mam piekne cycki i ze bardzo mu sie podobaja, nie nie widzi problemu... ze sa bardzo ladne i jemu takie odpowiadaja.Ale on pewnie mowi tak zeby mi bylo milo. Przeciez widze jak wygladaja, sa wstretne wrecz. Jedyna czesc ciala ktorej tak nie lubie... powiedzcie mi, tylko szczerze. Co myslicie o nich??Nie chce nieszczerych opinie, powiedzcie prawde czy naprawde moga sie podobac mezowi??Czy jednak no ja mam racje, sa wstretne... No bo....sa brzydkie, samo zdjecie ukazuje, prawda?? Pisze tu po to zeby poznac wasze opinie. Wiem ze sa jakie sa i ze ich nie zmienie...:( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05ca03fbd205f16b.html

Gość pytamsiepowaznieee
nie wczytuje sie

Gość tratatutuuuu....
no dziwne, mi sie otwiera normalnie...moze skopiujcie adres i wklejcie???

Gość brzydkie cycki
przynajmniej masz sutki na wlasciwym miejscu.. nie sa takie zle, moje sa gorsze.....

Gość nie przejmuj sie tym
nie sa takie ostatnie Rzeczywiscie są obwisłe i widac rozstepy ale masz ładne sutki Ja tez jestem po 2 ciążach i moje wygladaja duzo gorzej W dodatku mam wklęsłe sutki Tazkze ciesz sie tym co masz :)

Gość werwevrwevwew
widac że sa zniszczone, proponuje oprocz dobrania odpowiedniego stanika(ktory pomaga piersiom ujedrnic sie i nabrac kształtu, ktory mogł sie zdeformowac przez noszenie zlych stanikow - masaz kremami ujedrniajacymi i oliwka,codziennie co najmniej 210 minut - zapewniam ze zobaczysz poprawe :)

ja widzę. skopiowałam linka i usunęłam spację sądzę, że nie masz obwisłych piersi. straciły pełność, ale nie są w złym stanie. są kobiety, których piersi po jednym porodzie wyglądają gorzej. ubierz je w dobrze dopasowany stanik i nabierz pewności siebie. :) jest ok.

Gość werwevrwevwew
co najmniej 10 minut mialo byc :P

Gość brzydkie cycki
powiedzial prawiczek :P ktory ccyckow na zywo nie ogladal nigdy :D

Gość tratatutuuuu....
w staniku owszem, wygladaja ok, ale jak sie rozbiore to...masakra. Czesto zaslaniam je czyms podczas seksu, a jak ja jestem na gorze to staram sie byc w staniku lub przynajmniej po ciemku...jak maz na nie patrzy to juz se wyobrazam jak sie brzydzi nimi..choc wcale sie tak nie zachowuje. Moze to ja mam problem bo mimo ze powtarza mi ze sa ladne ja ciagle przecze ze wcale takie nie sa.... Tyle innych kobiet ma ladne piersi, pelne, gladkie.... zazdroszcze. A czy moge cos z nimi jeszcze zrobic?jakos odratowac??Procz masazu o ktorym ktos pisal wczesniej, zaczne stosowac ale cos jeszcze??

chciałam dodac, że po twoim opisie spodziewałam się cycków do kolan :P i pytasz czy moga sie mezowi podobać :P oczywiscie, ze tak. przeciez Ciebie kocha, jesteś matką jego dzieci, kocha Twoje ciało i piersi też.

Gość szopenik
nie jest tak źle. Faktycznie brakuje im jędrności i są lekko obwisłe mimo że to rozmiar B, ale jak pisali przedmówcy, wystarczy dobry stanik i mogą się podobać.

Gość szopenik
co można zrobić? hm...najczęściej jest tak że jak kobieta tyje to zaczyna się właśnie od piersi, więc może (aczkolwiek nie jest to pewne) warto przybrać 3-4 kilo na wadze, sprawdzałaś już ten sposób?

Gość oceniaczka z zawoodu
no szczerze mówiąc.. Twoje piersi wyglądają, jak u jakiejś czterdziestki.. możesz iść na zabiegi kosmetyczne ujędrniające, wygładzające itp. nie wiem, czy to daje jakiś rezultat, ale jeśli tak bardzo Ci przeszkadza ich wygląd to możesz z tym spróbować. generalnie: piersi to piersi - atrybut kobiecości, w jakimkolwiek nie byłyby stanie. może Twoje nie są idealne, ale jak na osobę po dwóch ciążach wcale nie są złe! musisz je zaakceptować i wbić sobie do głowy, że ciało po ciąży u prawie każdej kobiety się zmienia.. niestety często na niekorzyść, ale jest to zupełnie naturalne. jeśli Twój mąż to rozumie to powinnaś być przeszczęśliwa! Facet pewnie wie, że poświęciłaś swoje ciało, żeby być matką jego dzieci. To naprawdę powód do dumy. Twoje nie wyglądają jak cycki dwudziestki, ale też nie są znowu takie dramatyczne. ;) szczerze, w skali od 0-10 oceniam na 4. jest rozmiar, kształt, nie są aż tak oklapnięte.

Dobrze dobrany stanik poprawi wygląd piersi, ale tu nie chodzi o pospolite 75B, tylko o dobrze dobrany stanik droższy niż 10zł. Kremy podobno działają. Więc masuj, autorko, masuj... Powodzenia

Gość Tjmda
Dziewczyno znalałaś sobie problem. Co ty sie czepiasz tych cyców ? Mam 30 lat i wygladają identycznie, jak bym swoje widziała, chociaż nie karmiłam. Grawitacja działa i wszystko idzie w dół, pogódź sie z tym. Jędrne i sterczące piersi też miałam za ' młodu ' niestety.

Gość tratatutuuuu....
ech....dziekuje. Spodziewalam sie gorszych opinie, troche mnie pocieszyliscie. Fakt, pio ciazy mi one zbrzygly za to brzuszek mam plaski i bez rozstepow...cos za cos;) Zaczne masowac i ujedrniac codziennie, zobaczymy rezultaty..dzieki kochane

Gość tratatutuuuu....
a co do zainteresowanych ja mam 26 lat

Gość ejbisi
Całkiem fajne piersi! Naprawde... wystarczy ze zainwestujesz w jakis naprawde dobry krem ujedrniający i bedziesz ćwiczyć miesnie klatki piersiowej, które podniosą ci biust do gory. Najprostsze cwiczenie: składasz rece jak do modlitwy, łokcie na wysokosci dłoni i dociskasz jedną dlon do drugiej. Codziennie kilkanascie powtorzen i wkrotce zobaczysz efekty.

Gość uważam że jesteś gupia
Jeśli Twój mąż Ci mówi że są piękne, to wierz mu. On Cię kocha i nie ma znaczenia dla niego czy masz cyce jak donice czy pryszcze, czy wory. Akceptuje Cię taką jaką jesteś i taką Cię kocha, nawet gdybyś miała jednego cyca, bo drugiego amputowano. Wiem co mówię. Moja żona nie jest idealna, ale jest moją kochaną żoną i kocham każdą jej niedoskonałość, tak jak i ja nie jestem idealny i też jestem kochany. Ale takie gupie babsko, jak Ty zawsze znajdzie sobie coś czym zatruwa życie sobie i jemu. Za dużo kolorowej prasy i telewizji śniadaniowej. Radzę odstawić. I słuchać tego co mówi mąż. Mnie się Twoje cyce nie podobają. I CO Z TEGO??? Podobają sie TWojemu mężowi i to jest najważniejsze. Gdybym był Twoim mężem i bym Cię kochał, były by dla mnie najpiękniejsze na swiecie, bo kochałbym Cię całą a nie tylko jakąś Twoją część. Stuknięte babsko martwi się opiniami obcych ludzi.

Gość ODRADZAM!!!!
zalozylem na forum "zycie po 30-stce"watek o sexie z kobietami po porodach.kobieta z ktora uprawialem sex miala podobne...tak jak tam pisalem dla meza sa na pewno ok(urodzlias jego dzieci),dla obcego faceta nie za bardzo.....

Gość a taka jedna 25ooooo
przepraszam..ale jestem przerazona jesli moje piersi za pare lat maja tak wygladac to ide sie zabic:O masakra moja mma w wieku 54 lat ma takie współczuje i czuje sie zagrozona

Gość tratatutuuuu....
heh..no nic, dziekuje. I panu powyzej co sie wypowiedzial tez dziekuje...ja nic sobie nie wmawiam tylko widze jak jest...wiem ze jestem glupia. Dziekuje za opinie szczere

Gość tymrazem anonimowo
zgadzam się z opinią "uważam że jesteś gupia " ja też uważam ze jesteś pustą mamuśką dla której wazna jest opinia inych a nie kochającego męża, powinnaś popracować nad samooceną