Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie_mieszkanko

Jak mieszkacie, jakie macie warunki- czy moje są złe?

Polecane posty

Gość takie_mieszkanko

Mam mieszkanko w starej kaminicy, na poddaszu. Wchodzi się - jest przedpokój, potem kuchnia i z kuchni wchodzi się do łazienki i do dwóch małych pokoi (jeden ok 12 metrów, drugi ok 10 metrów). Mieszkanie jest dosć niskie, jednak można normalnie stać, nie ma skosów, w centrum, blsiko sklepy, przedszkole, szkoły. Tylko ten odrapany wygląd kamienicy i te małe pokoiki... Jakie macie warunki Wy? Jak oceniacie moje???

Gość siemaneiro
63metry w bloku, 3 pokoje, kuchnia, łazienka, wc , podwójny przedpokój, balkon, 10 minut pieszo od centrum, spokojna okolica, duzo zieleni, lubie swoje mieszkanko:D

Też mieszkam w kamienicy. Zajmujemy 2 piętra, na dole jest pomieszczenie z rupieciami, a na górze nasze mieszkanie. Wygląd z zewnątrz nie jest wspaniały, ale to najpiękniejsze miejsce w jakim miałam przyjemność być :)

studiuję, na 3 pokoje plus kuchnię przypada 4 współlokatorów. W pokoju mam komodę, biurko, krzesło i łóżko stosy książek na ziemi i laptopa. Nie mamy pralki,i lodówkę bez zamrażarki, na szczęście są wakacje. :D

50m-2 duze pokoje,kuchnia,przedpokoj,wc,lazienka,balkon Samo centrum-wszedzie blisko Przedalby sie jeszcze jeden pokoj ale wole male w centrum niz wieksze na obrzezach

Gość takie_mieszkanko
u mnie w środku też mamy ładnie, po remoncie (sciany, podłoga, drzwi, meble itp), tylko to wchodzenie wszędzie przez kuchnię... ale moja ciocia mieszka w bloku gdzie z dużego pokoju wchodzi się do kuchni i też z dużego pokoju do małego, więc ludzie mieszkają w takich przechodnich mieszkaniach. w sumie wolę takie niż u rodziców w 1 pokoju, na kupie wszyscy (rodzice,ja, mąż, dziecko)

Gość wymarzona
dom jednorodzinny,na dole przedpokoj,salon pokoj,kuchnia,lazienka,ubikacja,na gorze dwa pokoje,lazienka i schowek,parter-trzy piwnice,powierzchnia mieszkalna 115m2,ogrod-700m2. Mieszka sie wrecz idealnie.

Gość to zależy z kim i jak
zależy z kim tak mieszkasz, w ile osób, bo jak np 3-4 osoby (mąż, dziecko lub dwoje dzieci) to ok, ale jak wiecej osób to już mniej ciekawie...teraz modne są aneksy kuchenne, łączenie pokoju z kuchnią. nie sztuka, że ktoś ma np 60 m 3 pokoje w bloku a nie wiadomo w ile osób tam mieszka, czy niby mieszka w domku jednorodzinnym w 3 pokolenia i ma do swojej dyspozycji 1-2 pokoje itp. dużo ludzi nie ma własnego, wynajmuje, czy mają kredyty, więc ciesz się tym co masz. nie sztuka też mieć duże M na tzw peryferiach, wszędzie daleko itp.

Gość to zależy z kim i jak
właśnie jak piszemy jak kto mieszka to piszcie w ile osób bo to znaczna róznica, ktoś pisze,że ma bloki duże mieszkanie, czy domek, ale nie wiadomo ile tam z nim osób mieszka...

Gość piętrowy dom
parter salon, duża kuchnia, sypialnia, łazienka i małe pomieszczenie na pralkę i jadalnię dla kotów, na piętrze trzy pokoje, łazienka, mała kuchnia, mieszkamy w trójkę ja, mąż i syn. Dom za miastem ale pod samym lasem, cicho, spokojnie imamy fajnych sąsiadów :)

Mam niewielki bo 450 mkwadratowych dom nad pzrepaścia. ale spoko! Fajnie kołysze podczas wiatrów i burz! Emocje na maksa. :P

Rano wychodze z psami 4 wilczurammi to ogarniaja te okolicznośc przestrzenna i swietnie sobie radża. biegam po kładce nad pzrepaścia każdego ddźystego ranka. Jest git.

A tak na prawde, mam psa kundelka, małe miewszkanko na Mariensztacie. :P

Gość czarna sina
a ja mam 2 kawalerki wynajmuje, je ludziom a sama mieszkam w domku na przedmiesciach wawki z mezem i psem:)

mieszkam w domku jednorodzinnym 3 pokoje duuuza kuchnia, lazienka, spizarnia, podworko.. cisza i spokoj:)

Gość opopiopoiopessiieeeeeeeeeeee
A ja mieszkam w schowku na szczotki,ku...wa!!!

Gość no to siup..
moj schowek jest malutki:-P

Gość opopiopoiopessiieeeeeeeeeeee
Na pewno większy niż mój. :-O