Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi87w

leginsy na szczupłych nogach

Polecane posty

Gość blondi87w

mam długie, szczupłe nogi, najchudsze sa łydki... bardzo bym chciała trochę na nogach przytyć niestety bezskutecznie... powiedzcie mi, czy polecacie mi noszenie leginsów? mi się osobiscie podobają krągłe dziewczyny:) sama bym chciała przytyc... chodzi o to, ze leginsy wysmuklają sylwetke, fajnie wyglądają w nich moim zdaniem nie chude nóżki, tylko właśnie bardziej kształtne :) co o tym myślicie?

jeśli masz proste, ładne nogi to będziesz ładnie wyglądac;)

Gość blondi87w
dodam jeszcze, że bardzo mi się podobają leginsy w zestawieniu z fajnymi ciuszkami, ale czuję się jakoś tak nieswojo z tymi chudymi nogami :( doradzcie cos.

Gość musiszzzzzzzzz
kup spbie takie połyskujące albo wzorzyste optycznie je zaokrąglisz

Gość alefajnieee
glupia jestes

Gość deere
ja np. unikam kobiet w leginsach bo wiem że takie leginsy noszą kobiety które lubią dominować nad facetem czy coś w tym stylu...czytałem o tym w jakiejś książce o psychologi ubioru

Gość deere
tak samo unikam kobiet z ostymi czubkami u butów oraz szare sweterki....i z dziurami w spodniach....

Gość deere
szare seterki = zielone sewterki tylko że te w szarych chcą ukryć nerwice a te w tych zielonych noszą ją jawnie...

Gość deere
szare sweterki = zielone sweterki tylko że te w szarych chcą ukryć nerwice a te w tych zielonych noszą ją jawnie...

Gość blondi87w
hmmm ja nie sądzę, że ubiór ma coś wspólnego z chęcią dominacji :) ale w końcu nie jestem psychologiem :) wiem, ze moj temat jest głupi, po prostu chciałam poznać wasze zdanie, co myslicie o chudych nogach w leginsach :) nie uważam tego za swój zyciowy problem heh ;)

Gość blondi87w
zamierzam w tych leginsach opłynąć kulę ziemską w tę i w zpowrotem , może żeglując umięsne nogi

Gość deere
a biało-czarna kratka to nerwica wybuchowa

Gość studentka matematyki
Możesz być pośmiewiskiem!

Leginsy wygladaja najlepiej na szczuplych, dlugich nogach.DEERE:HAHAHApsychologia ubioru zara padne ze smiechu jak kobieta w leginsach lubi dominowac to ja proponuje kobiete w burce :) co za debilizm

Gość deere
może to i debilizm ale ja trzymam się tych zasad...

Gość blondi87w
z ta podróżą do okoła świata, to nie ja :) ale w sumie pewnie by się umięśniły wtedy ;)

Gość deere
Kępiński pisze: „Człowiek w każdym geście, wyrazie twarzy, sposobie mówienia, pisania, w pracy, w ubiorze, stylu mieszkania, zabawy, w sposobie chodzenia, w ogólnej postawie itd., itd. odbija pieczątkę swojej osobowości, swoje made by me.

Gość deere
od kobiet z ostymi czubami spierdalać jak najdalej...

blondi87w- napewno będzie sz super wyglądać w leginsach;) A o jakich myślisz? Bo teraz najmodniejsze są te imitujące dzins;)))

Gość blondi87w
ostre czuby dawno wyszły z mody hehe ;) może Cię to zmylic, gdy kobiety przestaną je nosić:) i co wtedy?

Gość blondi87w
Werunia, miałam kilka par, ale w sumie nosiłam tylko takie białe, do kolan, sądzac że optycznie nie będą tak wyszczuplały no i wiadomo że rybaczki skracają nogę :)

Deere ,no to masz przechlapane wszystko zle wszystko nie tak:)moze kiedys bedziemy latac gole po ulicach I skonczy sie twoja obsesja z psychologia ubioru:)

Gość deere
nie da się zmylić człowiek zawsze pozostawia na sobie slad jak zmieni buty to skarpetki go zdradzą jak to to tamto... tego się nie da tak do końca wyeliminować no chyba przy bardzo dużym samozaparciu ale tak to każdy by zgłupiał( to działa podświadomie) . Zresztą tu nie chodzi o modę. kobieta która lubi dominować zawsze założy ostre szpile...z ostrymi czubami

Gość deere
jak ktoś nie wieży to niech się przyjrzy na ulicy ...

Gość blondi87w
heh są tacy, co lubią dominujace :) nie zgadzam się z tobą, kobiety ubieraja się tak, żeby ładnie wyglądać dla siebie, dla swojego faceta i nie ma co ukrywać, chcemy ładnie wygladac, żeby nie wypadać blado na tle konkurencji ;)

Gość deere
no fakt są tacy co lubią dominujące ale ja jestem jednym z tych co lubi uległe kobiety ....

Gość blondi87w
jednak ubiór jest w pewnym stopniu wyrażaniem siebie... ale Ty chyba przesadzasz, nie ma co stawiać wyglądu na pierwszym miejscu, warto przede wszystkim kogoś najpierw poznać ;) wtedy się okazuje ile prawdy jest w wykładach z psychologii :)

Gość deere
może i tak ale ja tam swoje wiem i unikam dominantek

Gość deere
a może źle mówie - ja w ogóle unikam kobiet po prostu brzydzę się nimi ale jak już bym miał wybierać to wiecie...

blondi87w- e to leginsowy debiut masz już za sobą;) Myślałam, że dopiero się zastanawiasz nad nimi;) Masz już jakiś fajny model na oku?