Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankazwarszawy

z dziecmi pociagiem

Polecane posty

Gość jankazwarszawy

podrozujecie z dziecmi pociagami? wasze pociechy lubia ten sposob podrozowania?

Gość mamuśka37
no pewnie :) ja niedługo wybieram się z moimi pociechami i mężem na urlop nad polskim morzem :) już nie mogę się doczekać

Gość Honcia13
Jestem teraz na wakacjach na Śląsku i za 2 tygodnie wracam na Warmię i Mazury. Odwozi mnie wujek ze swoim półtorarocznym synkiem Jasiem. Bardzo się boję tej podróży, bo mały jest bardzo niecierpliwy i ruchliwy (oczywiście jest też kochany), a podróż będzie trwała kilkanaście godzin. Powiedziałam sobie jednak, że dam radę... Myślę, żę podróż pójdzie bez większych problemów...

Gość lepszy pociag niz samochod
moj maly wlasnie wrocil z podrozy pociagiem 10 godzin w pociagu :) przeszczesliwy

Gość dobre wiescii
Pamietajcie, jak bedziecie podrozowac pociagami z dzieciaczkami, to w eic obowiazuja was znizki 33%. Z tego co wiem to taka promocja wakacyjna, zeby uszczesliwidz rodzicow podrozujacych z pociachami :)

Gość monika45
o to widzę, że Intercity pomyślało też i o rodzicach :) hihi, ja na pewno skorzystam z całą rodzinką

Gość tamburyn22
a jest coś dla ludzi podróżujących bez pociech ?? jakieś promocje dla dorosłych ?? można się na coś załapać ?? ;>

Uśmiałam się z tej promocji wakacyjnej :D :P Prawo jest takie że kiedy podróżujesz z dzieckiem do lat 4 klasą II masz 100 % zniżki a w klasie I 80% (tyle płaciłam rok temu!). A po 4 roku życia nie wiem ile jest w II klasie ale w I miałam 33% zniżki (lipiec) A żeby taką ulgę mieć to w kasie koniecznie powiedźcie że poprosicie bilet "O" (zero) bo dziecko nie ukończylo 4 lat! I dodatkowo musicie mieć dokument że dizecko tyle ma ( w pociągach są honorowane najczęsciej zaświadczenia od dyrekcji przedszkola lub akt urodzenia,ewentualnie jak ktoś ma stary dowód osobisty i tam jest wpis dziecka) .Bo jak się trafi na służbiste to dowali mandat na gapę bo i z tym się spotkałam :) A te ulgi są cały czas nie tylko na wakacje :P Również można skorzystać z biletu rodzinnego bo i taniej niż z "normalnego"

Gość coswtendesen
masz superbilet, za 50 zlotych dojedziesz wszedzie, wystarczy bilet kupic minimum 3 dni przed podroza. ilosc tych biletow jest pewnie ograniczona.

Gość junior87
to fajnie dorwać taki bilecik, dzięki za podpowiedź