Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

długa noga

jakie auto kupic do 8 tys.?

Polecane posty

proszę o rade jakie auto kupic.mam 8 tys.wiem ,że to niewiele ale może cos fajnego sie znajdzie ;)

kup corsę, clio to ryzykowna sprawa:) jeden model będzie ci hulał, a drugi bedzie stał cały czas u mechanika :)

jak masz tyle kasy to poszukaj np matiza wmiarę młode roczniki opłaty niskie bo pojemność 800cm3 a dwa to tanie części. Nie daj sobie wciskać jakiś francuzów bo za tą kasę kupisz skarbonkę. Pamiętaj że jak chcesz kupić obowiązkowo na przegląd do mechanika żeby Ci ktoś trupa nie sprzedał.

Gość Janek 0000000
opel vectra 14 letni

a tak wogóle autorka niech napisze czy jest świeżym kierowcą? i gdzie będzie jeźzić trasy/miasto? czy tylko miasto ?

mam prawko 3 lata.Duzo jezdze ale głównie praca dom.jeśli miasto to małe bez korków,głównie wiejskie drogi czasem zakopianka.

no to możesz kupić opla corsę lub poszukać daewoo lanosa. A tak wogóle masz z kim pojechać na oglądanie samochodu? kogoś co się zna . Generalnie sprzedający jak zobaczą samą kobietę bez nikogo to pechną wszystko;)

zgłupieliście golfa może jeszcze 2 to już ruina chyba że ktoś ma dostęp do warsztatu gdzie mu za free zrobią i zniżkę na szrocie.

mam do sprzedania BMW Compact, super autko, niestety musze sprzedac bo kupilam nowy samochod.Autko sprzedaje z bolem serca, zapalalo zawsze i w kazdy mroz, nic nie telepie, sie nie trzesie, zawieszenie super, tak samo uklad kierowniczy i hamulcowy, nie bierze ani grama oleju, a jezdzilam nim czesto do Niemiec.Cena 6,500, śląskie

Gość Janek 0000000
samochod BMW nie jest dla kazdego tym samochodem trzeba umie jezdzic ma tylny napęd

Gość Janek 0000000
kobiecie jak najbardziej golf pasuje pięknie współgraja ze sobą

ok Janek masz racje, ale bez przesady, ja tam każdym jeżdze czy tylni czy przedni czy automat czy tiptronic.To kwestia 1 dnia przyzwyczajenia.

Gość arrrek
kup sobie auto dla kobiety: nieduże i nieawaryjne, z niewysokimi kosztami serwisu. Osobiście polecam, peugeota 306, skodę fabię, vw polo lub lupo. Nie polecam golfów - często giną na części. Natomiast bmw e36 to nieporozumienie - tylni napęd, wysokie części serwisu, często auta zajeżdżone.

peugeota haha to chyba nieporozumienie, za 8 tys nie kupi nowego auta ktore nigdy sie nie popsuje, a we francuzach starych zawsze cos sie dzieje, a wogole kto powiedzial ze kobieta musi miec kobiece auto i kto powiedzial ze do bmw sa drogie czesci? Jakos mam te auto 2 lata i wlozylam moze 1 tys zl w czesci( olej, klocki, raz drazek)

Gość wiekszosc tektow Dody
kup sobie seicento, za ta kase znajdziesz paroletnie z niskim przebiegiem, duzo lepsze niż stary, zajeżdzony bolid młodziezy wiejskiej z 200 tys km na liczniku

Gość wiekszosc tektow Dody
about me: tym, ze nic nie wkladalas w auto to sie nie chwal, to tylko znak że nie miało porządnego serwisu i lada moment większość rzeczy bedzie do wymiany.

Masz racje fiacik będzie bardziej odpowiedni na wąskie drogi, pozdrawiam