Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZasłonaWstydu

Seks w wielkim mieście to serial i film dla idiotek

Polecane posty

Gość ZasłonaWstydu

kto uważa tak samo?

Gość seks w wielkim mieście
to kultowy serial spadaj oglądac zlotopolskich czy inny badziew

Gość ale gderasz./...
a ja go uwielbiam!!! jest super....tylko takie jak Ty wola "Palome" albo "Luz Marije"

Gość ggdgfdgdgfgfdf
Ja :P Chociaż przyznam, że widziałam jakieś dwa sezony, i były śmieszne momenty i ciekawe wątki, ale nie podoba mi się konwencja tego serialu. Na siłę chcą zrobić z tych kobiet "odpowiedniki mężczyzn" - przelecieć, zapomnieć. W rzeczywistości takie kobiety nie istnieją (a jeśli istnieją nazywane są dziwkami :) ). Nie podobają mi się priorytety przedstawione w tym serialu. Aha, nie wspominając o głupich postaciach typu Carrie i jej problemach i beznadziejnych niektórych ciuchach :D W tym serialu lubię jedynie Mirandę i większość mężczyzn :D

Tylko, że kobiety są naprawdę mentalnie takie jak tam. 🖐️ Na niektore zachowania pokazywane w ow serialu po prostu brak nam odwagi. ;)

Gość ggdgfdgdgfgfdf
Na szczęście ja się z takimi nie zadaje :D Np Charlotte, w kółko gadająca o dziecku.

Gość ggdgfdgdgfgfdf
Carrie - "tudzież", "ów"... A gdzie "azaliż"? :D

Gość ZasłonaWstydu
Nie oglądam też telenowel. Podobają mi się np. gotowe na wszystko. Ale seks w wielkim mieście to marny humor i tępe baby. Dziwki, lub wiecznie bujające w obłokach kretynki z śmiesznymi problemami. Każdą z nich jakbym spotkała w realu, ominęłabym szerokim łukiem. Zero wyzwań intelektualnych. Żałosna konwencja. I tak jak mój facet razem ze mną namiętnie ogląda gotowe na wszystko, tak oboje jesteśmy zdania, że seks w wielkim mieście to serial dla niewymagających głupich lal. A ty Carrie jesteś najlepszym przykładem - jedna z najgłupszych lasek Kafe

Gość ZasłonaWstydu
jestem osobą wychowaną w konserwatywnej rodzinie, dlatego tematy poruszane w tymże serialu budzą we mnie odradzę. wszyscy zginiecie i traficie na wieczne potępienie do piekieł za swoje wyzwolenie w tematach, których nie powinno się poruszać! Bierzcie przykład ze mnie! według zasad jakie wyniosłam z domu, nigdy nie kochałam się z mężczyzną, a mam już 45 lat! zazdrośćcie mi! wy byście tak nie potrafiły!a moja tajemna masturbacja patyczkami do uszu przy słitaśnych fotkach gracjana roztockiego jest tylko i wyłącznie w celach zdrowotnych, abym zastania mięśni nie dostała

Zasłona no tak, Ty wiesz jaka jestem naprawdę. Skoro oceniasz mnie po tym co pisze - to wybacz, nie ja jestem głupia, ale Ty.;)

Gość ggdgfdgdgfgfdf
"UGly Betty" czy "DH" to inna bajka - bardzo dobre seriale. Carrie, cieszę się, że wiesz lepiej ode mnie z kim się zadaje :D 🖐️

Gość do carrie
Nie rozśmieszaj mnie koleżanko. Gdybym byłam mentalnie taka jak kobiety w tym serialu, to mój facet nigdy by na mnie nie spojrzał. Biedak żalił się, że zanim mnie spotkał, trafiał na same idiotki żywiące się właśnie seksem w wielkim mieście. Swoją drogą żadna z moich koleżanek (bardzo mądre babki) tego szitu nie ogląda a śmiać się z takich jak wy to wprost uwielbiamy.

Gość ggdgfdgdgfgfdf
"Swoją drogą żadna z moich koleżanek (bardzo mądre babki) tego szitu nie ogląda a śmiać się z takich jak wy to wprost uwielbiamy." To tak jak u mnie :D

Gość ZasłonaWstydu
Po tym co piszesz i jak piszesz, bardzo wiele można wywnioskować. W końcu wypowiadasz się tu na różne tematy, po przeczytaniu kilkudziesięciu twoich postów uwierz mi, można cię choć trochę poznać. Można np. stwierdzić, że nie należysz do osób zbyt rozgarniętych intelektualnie. Tak tak kochana, właśnie po tym co piszemy na tym forum, i jakie mamy poglądy, łatwo kogoś poznać. Przynajmniej wystarczająco by nie chcieć poznawać bardziej.

Gość Lorrrelllejne
Jak dla mnie to w serialu mozna znalezc pare smiesznych scen ale to wszystko. Kontunuacje zas sa ZALOSNE! Jezeli ktoras z was utozsamia sie z takimi kobietami to znaczy ze jestescie dziwkami :-O

pod pomarańczką każdy może oceniać, zarejestruj się na czarno i wtedy zacznij się wypowiadać, daj się poznać innym pod konkretnym pseudonimem, wtedy dowiemy się czy ty masz prawo do jechania po carry

Gość Ale Wy wszystkie płytkie
jesteście. To, że ktoś ogląda taki, a nie inny serial, wcale nie oznacza, że utożsamia się z bohaterkami tego serialu :O Za bardzo przeżywacie to całe oglądanie. Czy ktoś każe Wam postępować tak samo jak dziewczyny w tym serialu? Dziwne macie podejście. Mieszacie z błotem osoby, które ten serial oglądają :O To tak jakbym ja miała kogoś zacząć wyzywać tylko dlatego, że lubi seriale sensacyjne bądź biegającego Rambo z pistolecikiem. Żałosne są te komentarze.

Gość ggdgfdgdgfgfdf
Tiramisu - twój czarny nick amm w dupie. Podpisuj się imieniem i nazwiskiem i zamieść zdjęcie, wtedy pogadamy o "odwadze" 🖐️

Gość ZasłonaWstydu
Jak widzisz, kobiety oglądające serial, jednak się utożsamiają z bohaterkami, nie czytałaś postów carrie? a tak w ogole owszem, można kogoś poznać po tym co ogląda. Potrafię sklasyfikować fanów Mtv, fanów zone romantica, czy tez fanów dicovery nie jest trudno zgadnąć, że ktoś kto ogląda serial przeznaczony dla niewymagających kobiet, o niezbyt wygórowanym intelekcie, jest właśnie takim odbiorcą

Gość nickonicko2010
to serial dla amerykańskiej klasy średniej z dużych miast,rzeczywistośc jest w nim podkolorowana ... http://tnij.org/fajneubrania

Gość problemy bohaterek
są śmieszne i płytkie, wybacz carrie może ty takie miewasz. Ja nie.

Gość ggdgfdgdgfgfdf
"problemy bohaterek są śmieszne i płytkie, wybacz carrie może ty takie miewasz. Ja nie." Otoż to

kultowy serial. Babki na całym świecie go oglądają wieć jednak coś w nim jest. No ale są też tacy co wolą Klan, nieśmiertelną już Modę na sukces czy Plebanię

Gość ja tez tak mysle
serial jest po prostu beznadziejny - ani smieszny, ani intrygujacy, ani nawet pouczajacy. nie wiem, w ogole po co powstal - chyba tylko, zeby zajac troche czasu ekranowego :o a carrie faktycznie jest jakas dziwna - wydaje jej sie, ze jest najmadrzejsza, najcwansza, najinteligentniejsza i najzdolniejsza na calym forum - stwierdzam to na podstawie jej glupawych wypowiedzi. mysle ze wynika to z tego, ze ma straszne kompleksy i nudnawe zycie, a tu na forum probuje sie wyzyc :o smutne

Gość bo większość 'babek'
to idiotki. prawda znana na cały świat. 'coś w tym jest' - właśnie, doskonały dowód na wyższość mężczyzn ponad kobiety. Dlatego mam samych kumpli a od głupich babsztyli stronię. ps. moda na sukces, plebania? rozumiem, że skoro nie oglądam skrajnie głupiego serialu to muszę skrajnie nudny? nie ma nic po środku? np. dr house? śmieszne