Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZasłonaWstydu

Seks w wielkim mieście to serial i film dla idiotek

Polecane posty

słuchaj jak dla mnie dr house to dno totalne. Wiec rownie dobrze ja moge pojechac po tobie, zes nudna idiotka bo ogladasz takie szmiry. Proste. No a jesli dla ciebie wiekszosc babek to idiotki no coz pogratulowac inteligencji

a ja ogladam czasem seks w wielkim miescie, mentaliste, klan, spartacusa, dextera --> czy to znaczy ze utozsamian sie z wyzwolonymi kobietami z nowego yorku z blachymi problemami, z intrygujacym detektywem, z danusia z klanu, z rzadnym slawy i krwi gladiatorem, z seryjnym morderca z zasadami? idiota jest ten co nie potrafi odroznic zycia realnego od fikcyjnego serialu..

Gość do Luiqendi
wiesz co? a już zaczynałam cię lubić... ja oglądam i seks w wielkim mieści i dr. house'a. Dzięki ze nazwałas mnie idiotką oglądającą szmirę. w tym momencie nie różnisz się od autorki topkiu

Gość Ty... zaslona wstydu
Uwielbiam discovery ogladac, maja najlepsze programy na swiecie. Uwielbiam ogladac Seks w wielkim miescie. I jak mnie okreslisz?

Gość powiem jedno
zgadzam sie. jestem kobieta ale nie ciagnie mnie do tego typu idiotyzmow na ekranie

Gość hahahhahah
ej ty wyżej, zależy które programy, jak o fizyce molekularnej to spoko, ale jak o operacjach plastycznych to spadaj z powrotem na drzewo :D

Gość bershkaa
zajebiisty serial:D uwielbiam go!

hahahhahah: reprezentujesz soba zenujacy poziom

Gość do Ty...zasłona wstydu
a ty jeszcze żenujątszy :D no pochwal sie co oglądasz na tym discovery. pomijam ze discovery się rozszczepia tematycznie, więc zależy też który. Sądząc po tobie raczej nie ten traktujący o nauce a ten dla kretynów o duchach, operacjach plastycznych i badaniu natężenia bąków z dupy

Szkoła przetrwania Z akt FBI Medycyna sądowa W klatce czasu Jak jest to zrobione Doktor G Inżynieria ekstremalna Nie wiem czy wszystkie tytuły wymieniłam, bo oglądam bardzo często Discovery. No i nie zapominaj, ze ogladam Seks w wielkim mieście, a z wyksztalcenia jestem inżynierem IDIOTO.

Hahaha, co za ironia- osoba, która mówi 'żenujątszy' wmawia komuś innemu jego/jej głupotę. Takie rzeczy tylko na kafeterii :D

Gość do Ty...zasłona wstydu
nie wiem czy nie zauważyłaś, ale moje 'żenujątszy' było w formie humorystycznej o czym sugerowała uśmiechnięta buźka. Zamiast się wymądrzać na kafe idź sie dowartościowuj w realu, faceta sobie znajdź na przykład

Faceta mam. Pracę mam. Szczęście mam. Zdrowie również. Czuję się zajebista :classic_cool: I odpuść już sobie, bo wyszedłeś na durnia.

heh bywa. Jakos nie interesuje mnie to czy ktos mnie lubi czy nie. Poza tym jak mniemam posiadasz rowniez czarny nick na kafe. Co boisz sie go uzywac w tego typu dyskusjach??