Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam lat 26

jestem przerazona, czy Wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość mam lat 26

Mam 26 lat i dwa dlugie nieudane zwiazki za soba. Jeden trwal 3 lata drugi 2. Z drugim facetem rozstalam sie niedawno,były plany, rozmowy o ślubie , dzieciach, ale wyszlo tak ze on jeszcze nie dojrzał...Teraz musze stnac na nogi i zacząc od nowa...No wlasnie, mam 26 lat i jestem przerazona tym ze juz nikogo sobie nie znajde...A tak bardzo chce sie zakochac, zalozyc rodzine...:(

Gość aniabra
mam to samo....!!!

Gość werewrewrewrewrwerwerewrewr
nooooo

tez mam 26 lat, ale nie mysle o tym czy kogos znajde czy nie ...czas pokaze... a mi jest narazie dobrze tak jak jest

Gość mam lat 26
wszyscy rowiesnicy, a nawet młodsi sie pobieraja, rodza im sie dzieci, wiekszosc facetow 25-35 lat ma juz obraczki :O

Gość laaskaa
ja mam 28 lat i nie mam takiego chorego parcia na zamążpójcie i rodzenie bachorów jak wy :classic_cool: moim zdaniem jesteście beznadziejnymi panikarami które zamiast wziąć sie za siebie boją się samotności i musza się oprzec na jakimś frajerze żeby "godnie" życ

Gość mam lat 26
"moim zdaniem jesteście beznadziejnymi panikarami które zamiast wziąć sie za siebie boją się samotności i musza się oprzec na jakimś frajerze żeby "godnie" życ" nie mierz wszystkich swoja miara, kazdemu jest co innego do szczescia potrzebne, kazdy ma inne priorytety....

Gość laaskaa
nie widzę siebie w roli maciory rodzącej polsce bachorów :classic_cool:

Gość laaskaa
szkoda życia i zdrowia na zakladanie rodziny, lepiej dbać o swój własny tyłek i samemu oszczędzać na emeryturę

Ja mam 26 lat anemie, alkohol i chłopaka którego nie lubie + jedną miłość mojego życia której już nie odzyskam. Ale jest luz. Będzie ok.

Gość mam lat 26
pytam dziewczyn....bo faceci zawsze maja czas............

Gość laaskaa
podobnie jak autorka zawiodłam się na facetach, uważam że dziś faceci są bardzo wyrachowanymi egoistami , myślącymi o własnej dupie i zapatrzonymi w swój czubek nosa...

Gość Radek 32 Kraków
ja mam 32 lata i nie pękam

Gość laaskaa
autorko musisz zacząć tak żyć żeby faceci jedli Ci z ręki - zostań egoistką

Gość mam lat 26
nie bylam nie jestem i nie bede....Za stra jestem zeby zmienic sie z osoby jaka jestem w egositke...niestety...

Gość laaskaa
kobiety musicie zostać egoistkami i przestać się bac zycia w pojedynkę!

Gość Nie, ja jestem starsza i wiem
ze bede szczesliwa ale laski ktore w Twoim wieku tak myslaly zazwyczaj faktycznie kiepsko skonczyly

Jeśli będziesz usilnie szukać, nie znajdziesz. Albo wpakujesz się w bagno. Prawdziwa miłość przychodzi niespodziewanie. Niemniej jednak rozumiem Cię, wiem, że jestem prawdziwą szczęściarą że moje życie się ułożyło. Ale co do tej zaobrączkowanej większości - nie zgodzę się.

Gość laaskaa
autorko ja tez przeżywałam tego typu przerażenie jak Ty, załamałam sie nerwowo a potem przeżyłam przemianę duchową i odżyłam:)

Gość behemo
Kochana, masz dopiero 26 lat! Glowa do gory!

Gość julia na dachu
A nie pomyślałaś, że zamiast konformistycznie szukać tego czego wszyscy na siłę szukają, czas pomyśleć o sobie, o rozwoju osobowym, duchowym?/ Czy lepiej żyć schematycznie, prać, gotować, wycierać bachorom d***....Czy tylko związek i rodzina dają spełnienie? to chyba za proste, co? mam 24 lata i widzę jak wszyscy bez zastanowienia powielają model- a potem w małżeństwie i rodzinie też są nieszczęśliwi w 99% przypadków

Gość laaskaa
znam koleżankę , samotną matke która w wieku 26 lat się rozwiodła, to jest dopiero beka:)

Jeśli będziesz usilnie szukać, nie znajdziesz. Albo wpakujesz się w bagno. Prawdziwa miłość przychodzi niespodziewanie. Niemniej jednak rozumiem Cię, wiem, że jestem prawdziwą szczęściarą że moje życie się ułożyło. Ale co do tej zaobrączkowanej większości - nie zgodzę się.

Gość mam lat 26
ale ja pracuje, mam swoje zainteresowania, pasje. Co ja na to poradze ze chce miec dzieci i kochajacego męża??? co ma do tego schemat?? ja nie chce tego bo inni tak maja to ja też...Chce byc zona i matką bo jest to moje, w pewnym sensie, marzenie...

A ja mam 25 lat i bardzo się cieszę, że jesteście samotne i jest wam źle. Macie to, na co zasługujecie.